Encontre seu próximo audiolivro favorito

Torne-se um membro hoje e ouça gratuitamente por 30 dias
The Julian Chapter: A Wonder Story

The Julian Chapter: A Wonder Story

Escrito por R. J. Palacio

Narrado por Michael Chamberlain


The Julian Chapter: A Wonder Story

Escrito por R. J. Palacio

Narrado por Michael Chamberlain

avaliações:
4.5/5 (32 avaliações)
Comprimento:
2 horas
Lançado em:
May 13, 2014
ISBN:
9781491524060
Formato:
Audiolivro

Descrição

Over 1 million people have listened to and loved Wonder. Now listeners will have a chance to hear from the one of the book's most controversial characters-Julian.

Lançado em:
May 13, 2014
ISBN:
9781491524060
Formato:
Audiolivro

Sobre o autor

R.J. Palacio viu a Nova York amb el seu marit, dos fills i dos gossos. Durant més de vint anys va treballar de directora artística i dissenyadora gràfica. Es dedicava a dissenyar cobertes per a altres, esperant el moment idoni per començar a escriure la seva primera novel·la. Però un dia, fa uns quants anys, una trobada fortuïta amb una nena molt especial davant d#una gelateria li va fer veure que per fi havia arribat el moment de posar-se a escriure Wonder, la seva primera novel·la i un superèxit mundial. Després s#hi afegirien El capítol del Julian #on ens explica la mateixa història des del punt de vista del nen maltractador#, La llibreta del professor Browne, Plutó #on el narrador és el Christopher, l#amic de tota la vida de l#Auggie# i, finalment, Charlotte, una visió més femenina de com és la vida a secundària.


Relacionado a The Julian Chapter

Audiolivros relacionados

Análises

O que as pessoas pensam sobre The Julian Chapter

4.5
32 avaliações / 2 Análises
O que você acha?
Classificação: 0 de 5 estrelas

Avaliações de leitores

  • (5/5)
    I loved this book because there was a lot of kindness that was shown to Grammar.I love books with kindness.I am hoping for more books about kindness written by RJ Palacio
  • (5/5)
    The story line is great. Julian changes a lot throughout the story, and I feel that you can really relate to him. He goes though many different emotions in a very realistic way. I really liked this book. And the audiobook reader had a pretty great French accent as well!
    This is a book that everyone should read. I think it was just as great as Wonder honestly!! Please read this.?