Você está na página 1de 81

Analisa PKSR Menu

Tahun 1 Tahun 2 Tahun 3


PKSR 1

Tahun 4 Tahun 5 Tahun 6 Rumusan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Adeson Salim : 1 Kristal Markah 34 27 52 18 Gred D D C E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050822-12-1377

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 64 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 53 C Bahasa Kadazan Dusun 30 D Keputusan Gagal 15 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,1[E] : Perbanyakkan latihan membaca dan menulis. Perlu rajin belajar .. di rumah. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Alixzander Timius : 1 Kristal Markah 18 47 44 0 Gred E C C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050828-12-0981

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 58 C Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 13 E Bahasa Kadazan Dusun 13 E Keputusan Gagal 19 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,0[D] ,1[E] : Perlu berusaha dengan lebih tekun lagi. Perbaiki keputusan yang .. anda lemah. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Allvienne Diusla : 1 Kristal Markah 17 47 33 18 Gred E C D E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050227-12-1188

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 62 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 33 D Bahasa Kadazan Dusun 20 D Keputusan Gagal 18 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 1[C] ,1[D] ,2[E] : Perbanyakkan latihan terutama latihan membaca dan menulis.

Perbanyakkan latihan terutama latihan membaca dan menulis. .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Angeline Pascual Jr Reyes : 1 Kristal Markah 98 50 84 22 Gred A C A D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050828-12-0172

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 65 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 73 B Bahasa Kadazan Dusun 60 B Keputusan Gagal 5 / 23 Kedudukan Pencapaian 2[A], 0[B], 1[C] ,1[D] ,0[E] : Berpotensi untuk lebih maju. Beri tumpuan subjek yang lemah. .. Teruskan usaha. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Azirah Tanis : 1 Kristal Markah 92 54 83 38 Gred A C A D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

XBA2238/0002

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 75 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 67 B Bahasa Kadazan Dusun 37 D Keputusan Gagal 4 / 23 Kedudukan Pencapaian 2[A], 0[B], 1[C] ,1[D] ,0[E] : Berpotensi untuk lebih maju. Beri tumpuan subjek yang lemah. .. Teruskan usaha. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN

: Calvelyriana Porisen : 1 Kristal Markah 25 Gred D -

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Bil 7 Dunia Seni Visual 8 Dunia Seni Muzik

SB263643

Mata Pelajaran Bil 1 Bahasa Malaysia (Kefahaman) 2 Bahasa Malaysia (Penulisan)

Markah 59 -

Gred C -

3 4 5 6

Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

9 Pendidikan Kesihatan 30 D 10 Bahasa Kadazan Dusun 17 E Keputusan Gagal 20 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,0[E] : Gagal semua mata pelajaran . Bimbingan ibu bapa diperlukan .. untuk membantu murid ini mengulangkaji pelajaran di rumah. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal 27 25 22 D D D -

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Cameleani Cartini Matius : 1 Kristal Markah 58 13 33 29 78 65 Gred C E D D B B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB273042

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 74 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 10 E Bahasa Kadazan Dusun 68 B Keputusan Gagal / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 1[B], 1[C] ,2[D] ,1[E] : Perlu banyak berusaha untuk mencapai prestasi yang lebih baik. .. Perbaiki kehadiran anda. Jangan malas datang ke sekolah. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Cerlistie Vincent : 1 Kristal Markah 12 21 36 10 Gred E D D E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050213-12-1304

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 61 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 20 D Bahasa Kadazan Dusun 20 D Keputusan Gagal 21 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,2[E] : Teruskan berusaha untuk mencapai keputusan yang lebih baik. .. Teruskan berusaha. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Dwi Shazlina Bt Armon : 1 Kristal Markah 100 98 90 96 Gred A A A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050513-12-1242

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 95 A Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 90 A Bahasa Kadazan Dusun 87 A Keputusan Lulus 1 / 23 Kedudukan Pencapaian 4[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] : Tahniah. Teruskan berusaha untuk mencapai keputusan yang .. lebih baik. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Ellyanie John : 1 Kristal Markah 28 45 84 20 Gred D C A D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB250019

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 73 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 40 C Bahasa Kadazan Dusun 30 D Keputusan Gagal 9 / 23 Kedudukan Pencapaian 1[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,0[E] : Berusaha lagi untuk memperbaiki keputusan mata pelajaran yang .. anda gagal. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elpi Sagitan : 1 Kristal Markah 57 23 45 12 Gred C D C E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050728-12-0343

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 54 C Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 60 B Bahasa Kadazan Dusun 20 D Keputusan Gagal 14 / 23 Kedudukan Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,1[D] ,1[E] : Anda perlu berusaha dengan lebih tekun. Usaha Lagi .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Evey Susielynn Jasmi : 1 Kristal Markah 16 52 31 22 Gred E C D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB273027

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 63 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 47 C Bahasa Kadazan Dusun 17 E Keputusan Gagal Kedudukan 17 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,1[E] : Usaha Lagi. Perlu bimbingan berterusan daripada ibubapa dan adik-beradik untuk membantu murid ini mencapai keputusan lebih .. ( STONNY ANTHONY ) baik. Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Ferlly Philip : 1 Kristal Markah 81 60 52 4 Gred A B C E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB402059

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 72 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 57 C Bahasa Kadazan Dusun 23 D Keputusan Gagal Kedudukan 10 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4

: Hanisah Erwin : 1 Kristal Markah 82 54 75 Gred A C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun

050720-12-1018

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik

Markah 68 67 40

Gred B B C

5 6

Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

30 -

D -

Keputusan Kedudukan Pencapaian

Gagal 6 / 23 1[A], 1[B], 1[C] ,1[D] ,0[E]

.. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Hendryus Jalius : 1 Kristal Markah 20 55 45 20 Gred D C C D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB273033

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 71 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 40 C Bahasa Kadazan Dusun 23 D Keputusan Gagal Kedudukan 13 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,2[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jasnita Tasha Nelson : 1 Kristal Markah 26 40 67 28 Gred D C B D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB273044

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 78 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 37 D Bahasa Kadazan Dusun 17 E Keputusan Gagal Kedudukan 10 / 23 Pencapaian 0[A], 1[B], 1[C] ,2[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012) \ NAMA TAHUN : Josua Hector Nikfik : 1 Kristal No. Surat Beranak : Kehadiran : 050910-12-1203

Bil 1 2 3 4 5 6

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Markah 57 47 31 24 -

Gred C C D D -

Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 55 C Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 47 C Bahasa Kadazan Dusun 50 C Keputusan Gagal Kedudukan 11 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,2[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

: Perbaiki subjek yang lemah. Usaha Lagi

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Nencianah Aim : 1 Kristal Markah 98 85 78 38 Gred A A B D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB250100

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 62 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 80 A Bahasa Kadazan Dusun 57 C Keputusan Gagal Kedudukan 2 / 23 Pencapaian 2[A], 1[B], 0[C] ,1[D] ,0[E] : Perbaiki subjek yang lemah. Berpotensi untuk maju. Usaha lagi .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Nurul Ismaliza Bt Imanuel : 1 Kristal Markah 25 30 42 26 Gred D D C D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

XBA2238/0003

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 71 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 23 D Bahasa Kadazan Dusun 30 D Keputusan Gagal Kedudukan 16 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,0[E] : Perlu lebih kerap membaca dan menulis. Bimbingan ibu bapa .. diperlukan untuk membantu murid ini selepas waktu ( STONNY ANTHONY ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Syelinah Ludas : 1 Kristal Markah 4 0 TH TH Gred E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 50 C Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan TH Bahasa Kadazan Dusun TH Keputusan Gagal Kedudukan 23 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,1[E] : Kerap hilang tumpuan. Mempunyai masalah pembelajaran yang .. serius. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Viantika Johnsop : 1 Kristal Markah 4 5 5 1 Gred E E E E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050607-12-1382

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 50 C Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 10 E Bahasa Kadazan Dusun 1 E Keputusan Gagal Kedudukan 22 / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,4[E] : Kerap tidak hadr ke sekolah. Bimbingan dan bantuan ibu bapa .. diperlukan untuk mendisplinkan murid ini terutama aspek ( STONNY ANTHONY ) kehadiran. Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Vilinita Jumat : 1 Kristal Markah 22 43 64 22 Gred D C B D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun Keputusan Kedudukan

050804-12-0178

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral

Markah 40 37 20 Gagal 12 / 23

Gred C D D

Pencapaian Ulasan :

0[A], 1[B], 1[C] ,2[D] ,0[E]

.. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Wellnah Hernitah Matturis : 1 Kristal Markah 88 70 98 28 Gred A B A D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

050314-12-0108

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 74 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 67 B Bahasa Kadazan Dusun 34 D Keputusan Gagal Kedudukan 3 / 23 Pencapaian 2[A], 1[B], 0[C] ,1[D] ,0[E] : Perbaiki subjek yang lemah terutamanya subjek Dunia Sains dan .. Teknologi. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 1 Kristal

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN

: #REF! : 1 Kristal Markah 0 Gred

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Bil 7 Dunia Seni Visual

#REF!

Mata Pelajaran Bil 1 Bahasa Malaysia (Kefahaman)

Markah 0

Gred

2 3 4 5 6

Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

0 0 0 0 0

8 Dunia Seni Muzik 0 9 Pendidikan Kesihatan 0 10 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 1 Kristal Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Ada potensi untuk lebih maju. Lipat gandakan usaha. Peranan .. ibu bapa untuk membantu murid ini diperlukan selepas waktu ( STONNY ANTHONY ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 1 Kristal Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 1 Kristal

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 23 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 1 Kristal Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 1 Kristal

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( STONNY ANTHONY ) Guru Kelas Tahun 1 Kristal

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 2 MUTIARA


B. Malaysia Gred Purata Calon

Jumlah

Subjek UPSR

Bil

Nama

Keseluruhan

No. Surat Beranak/ Pemahaman Penulisan Mykid


Gred Gred Gred Gred Gred Gred Gred Gred Gred Mkh Mkh Mkh Mkh Mkh Mkh Mkh Mkh Mkh

Peratusan (%)

Subjek UPSR

Bahasa Inggeris

Matematik

Dunia Sains Pendidikan & Teknologi Moral

Dunia Seni Visual

Dunia Seni Muzik

Pendidikan Kesihatan

Bahasa Kadazan Dusun

Kedudukan Mengikut

Gred

Status

Pencapaian

Gred

Mkh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Adeson Salim Alixzander Timius Allvienne Diusla Angeline Pascual Jr Reyes Azirah Tanis Calvelyriana Porisen Cameleani Cartini Matius Cerlistie Vincent Dwi Shazlina Bt Armon Ellyanie John Elpi Sagitan Evey Susielynn Jasmi Ferlly Philip Hanisah Erwin Hendryus Jalius Jasnita Tasha Nelson Josua Hector Nikfik Nencianah Aim Nurul Ismaliza Bt Imanuel Syelinah Ludas Viantika Johnsop Vilinita Jumat Wellnah Hernitah Matturis

050822-12-1377 050828-12-0981 050227-12-1188 050828-12-0172 XBA2238/0002 SB263643 SB273042 050213-12-1304 050513-12-1242 SB250019 050728-12-0343 SB273027 SB402059 050720-12-1018 SB273033 SB273044 050910-12-1203 SB250100 XBA2238/0003 051112-12-1342 050607-12-1382 050804-12-0178 050314-12-0108

34 18 17 98 92 25 84 12 100 28 57 16 81 82 20 26 57 98 25 4 4 22 88

D E E A A D A E A D C E A A D D C A D E E D A

27 47 47 50 54 27 59 21 98 45 23 52 60 54 55 40 47 85 30 5 43 70

D C C C C D C D A C D C B C C C C A D E C B

52 44 33 84 83 25 55 36 90 84 45 31 52 75 45 67 31 78 42 TH 5 64 98

C C D A A D C D A A C D C B C B D B C E B A

18 0 18 22 38 22 34 10 96 20 12 22 4 30 20 28 24 38 26 TH 1 22 28

E E E D D D D E A D E D E D D D D D D E D D

64 58 62 65 75 59 53 61 95 73 54 63 72 68 71 78 55 62 71 50 50 40 74

B C B B B C C B A B C B B B B B C B B C C C B

53 13 33 73 67 30 70 20 90 40 60 47 57 67 40 37 47 80 23 TH 10 37 67

C E D B B D B D A C B C C B C D C A D E D B

30 13 20 60 37 17 43 20 87 30 20 17 23 40 23 17 50 57 30 TH 1 20 34

D E D B D E C D A D D E D C D E C C D E D D

278 131 27.80 193 109 19.30 230 115 23.00 452 254 45.20 446 267 44.60 205 180 99 79 20.50 18.00 398 232 39.80 656 384 65.60 320 177 32.00 271 137 27.10 248 121 24.80 349 197 34.90 416 241 41.60 274 140 27.40 293 161 29.30 311 159 31.10 498 299 49.80 247 123 24.70 54 76 4 15 6.00 7.60

12 20 18 4 5 19 7 21 1 9 14 15 8 6 13 11 10 2 17 23 22 15 3

15 19 18 5 4 20 7 21 1 9 14 17 8 6 13 10 11 2 16 23 22 12 3

Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Lulus Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal

248 151 24.80 459 284 45.90 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

D E D C C D C E B D D D D C D D D C D E E D C

4.00 4.00 4.25 2.25 2.25 4.00 2.75 4.50 1.00 3.00 3.75 4.00 2.75 2.50 3.50 3.25 3.50 2.00 3.75 5.00 5.00 3.25 2.00

0[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 1[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 0[D] 2[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 1[D] 2[E] 2[A] 0[B] 1 [C] 1[D] 0[E] 2[A] 0[B] 1 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 0[E] 1[A] 0[B] 2 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 2[E] 4[A] 0[B] 0 [C] 0[D] 0[E] 1[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 1[D] 1[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 1[E] 1[A] 1[B] 1 [C] 0[D] 1[E] 1[A] 1[B] 1 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 1[B] 1 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 2[A] 1[B] 0 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 0[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 0[D] 4[E] 0[A] 1[B] 1 [C] 2[D] 0[E] 2[A] 1[B] 0 [C] 1[D] 0[E]

23 Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A 23 10 13 8

%
100.0

% 0 0 0 0
0.0 ### ### ###

% 22 16 6 2
95.7 ### 27.3 9.09

% 22 16 6 5
95.7 ### 27.3 ###

% 22 1 21 1
95.7 4.5 95.5 4.55

% 0 0 0 0
0.0 ### ### ###

% 23 23 0 1
### ### 0.00 4.35

% 0 0 0 0
0.0 ### ### ###

% 22 14 8 2
### ### ### 9.09

% 22 6 16 1
95.7 ### ### 4.55

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Bil 1 22 % 4.35 95.65

43.5 ### ###

Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir Gred Purata M. P

0 2 7 6 0

0.0 8.7 ### ### 0.00

0 0 0 0 23

### ### ### ### ###

2 12 5 1 1

9.09 54.5 22.7 4.5 4.35

4 7 5 1 1

### ### ### 4.5 4.35

0 0 14 7 1

0.00 0.0 ### ### 4.35

0 0 0 0 23

### ### ### ### ###

14 8 0 0 0

### ### 0.00 0.00 0.00

0 0 0 0 23

### ### ### ### ###

6 6 6 2 1

### ### ### 9.09 4.35

1 4 11 5 1

4.55 ### ### ### 4.3

Kehadiran

23

100.00

Gred Purata Kelas

3.13

#DIV/0!

3.05

2.68

4.18

#DIV/0!

2.30

#DIV/0!

3.00

3.82

#DIV/0!

Nama Guru Kelas :

STONNY ANTHONY

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Azron Julis : 2 Mutiara Markah 40 35 43 27 73 91 Gred C D C D B A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

40909120685

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 85 A Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 60 B Bahasa Kadazan Dusun 78 B Keputusan Gagal Kedudukan 4 / 11 Pencapaian 0[A], 1[B], 2[C] ,2[D] ,0[E] : Perbanyakkan latihan membaca dan menulis. Perlu rajin belajar .. di rumah. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Colin Bryan Petrus : 2 Mutiara Markah 50 1 40 20 58 79 Gred C E C D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

40901121165

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 72 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 30 D Bahasa Kadazan Dusun 33 D Keputusan Gagal Kedudukan 7 / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 3[C] ,1[D] ,1[E] : Perlu berusaha dengan lebih tekun lagi. Perbaiki keputusan yang .. anda lemah. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jerry Hudsonley Jefri : 2 Mutiara Markah 45 2 25 21 68 50 Gred C E D D B C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB197788

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 75 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 40 C Bahasa Kadazan Dusun 35 D Keputusan Gagal Kedudukan 8 / 11 Pencapaian 0[A], 1[B], 1[C] ,2[D] ,1[E] : Perbanyakkan latihan terutama latihan membaca dan menulis. .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Joewen Nelson : 2 Mutiara Markah 40 27 30 24 78 0 Gred C D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB191089

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 80 A Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 50 C Bahasa Kadazan Dusun 88 A Keputusan Gagal Kedudukan 6 / 11 Pencapaian 0[A], 1[B], 1[C] ,3[D] ,0[E] : Perlu berusaha lagi untuk meningkatkan prestasi anda. .. Perbanyakkan latihan di rumah. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Johnathan Alfred : 2 Mutiara Markah 53 8 25 20 50 74 Gred C E D D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB228999

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 73 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 50 C Bahasa Kadazan Dusun 30 D Keputusan Gagal Kedudukan 9 / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,2[D] ,1[E] : perlu berusaha dengan lebih gigih untuk memperbaiki keputusan .. yang anda lemah. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Maglinus Janis : 2 Mutiara Markah 28 0 20 10 20 53 Gred D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB191058

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan D 17 E Bahasa Kadazan Dusun E 18 E Keputusan D Gagal Kedudukan C 11 / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,1[E] : Anda perlu berusaha dengan lebih gigih lagi. Jangan malas .. belajar. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Marlielia Jonis : 2 Mutiara Markah 58 13 33 29 78 65 Gred C E D D B B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB197737

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 74 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 10 E Bahasa Kadazan Dusun 68 B Keputusan Gagal Kedudukan 5 / 11 Pencapaian 0[A], 1[B], 1[C] ,2[D] ,1[E] : Perlu banyak berusaha untuk mencapai prestasi yang lebih baik. .. Perbaiki kehadiran anda. Jangan malas datang ke sekolah. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Mozlianis Tonis : 2 Mutiara Markah 48 77 47 71 88 94 Gred C B C B A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB197732

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 78 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 60 B Bahasa Kadazan Dusun 100 A Keputusan Lulus Kedudukan 2 / 11 1[A], 2[B], 2[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Teruskan berusaha untuk mencapai keputusan yang lebih baik. .. Teruskan berusaha. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PENILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Ronneypresle Mor : 2 Mutiara Markah 58 65 54 70 85 91 Gred C B C B A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

41029120091

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 72 B Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 70 B Bahasa Kadazan Dusun 95 A Keputusan Lulus Kedudukan 1 / 11 Pencapaian 1[A], 2[B], 2[C] ,0[D] ,0[E] : Tahniah. Teruskan berusaha untuk mencapai keputusan yang .. lebih baik. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Syzliana Fifi Lonim : 2 Mutiara Markah 43 11 40 47 85 68 Gred C E C C A B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB197766

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 83 A Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan 60 B Bahasa Kadazan Dusun 100 A Keputusan Gagal Kedudukan 3 / 11 Pencapaian 1[A], 0[B], 3[C] ,0[D] ,1[E] : Berusaha lagi untuk memperbaiki keputusan mata pelajaran yang .. anda gagal. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Sarlina Jaimin : 2 Mutiara Markah 40 5 32 17 53 TH Gred C E D E C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB218979

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual TH Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan TH Bahasa Kadazan Dusun TH Keputusan Gagal Kedudukan 10 / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 2[C] ,1[D] ,2[E] : Anda perlu berusaha dengan lebih tekun. Jangan malas belajar. .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( VINCENT SINTIA )

Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 Pencapaian 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012) \ NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6 : : 2 Mutiara 0 No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 10 0 5 1 3 2 Gred E E E E E Bil 7 8 9 10 0

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 3 E Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,4[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun Keputusan Kedudukan

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral

Markah 0 0 0 0 / 11

Gred

Pencapaian Ulasan :

0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002520

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun

A783680

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik

Markah 0 0 0 0

Gred

5 6

Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

0 0

Keputusan Kedudukan Pencapaian

0 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan 0 Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Ada potensi untuk lebih maju. Lipat gandakan usaha. Peranan .. ibu bapa untuk membantu murid ini diperlukan selepas waktu ( VINCENT SINTIA ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik

Markah 0 0 0 0

Gred

5 6

Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

0 0

Keputusan Kedudukan Pencapaian

/ 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 2 Mutiara Markah 0 0 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

Mata Pelajaran Markah Gred Dunia Seni Visual 0 Dunia Seni Muzik 0 Pendidikan Kesihatan 0 Bahasa Kadazan Dusun 0 Keputusan Kedudukan / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian .. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4

: : 2 Mutiara

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Dunia Seni Visual Dunia Seni Muzik Pendidikan Kesihatan Bahasa Kadazan Dusun

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik

Markah 0 0 0 0

Gred

5 6

Dunia Sains & Teknologi Pendidikan Moral Ulasan :

0 0

Keputusan Kedudukan Pencapaian

/ 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( VINCENT SINTIA ) Guru Kelas Tahun 2 Mutiara

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 2 MUTIARA


B. Malaysia Gred Purata Calon

Bil

Nama

Subjek UPSR

Keseluruhan

No. Surat Beranak/ Mykid

Jumlah

Gred

Pemahaman Penulisan

Peratusan (%)

Subjek UPSR

Bahasa Inggeris

Matematik

Dunia Sains Pendidikan & Teknologi Moral

Dunia Seni Visual

Dunia Seni Muzik

Pendidikan Kesihatan

Bahasa Kadazan Dusun

Kedudukan Mengikut

Status

Pencapaian

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Azron Julis Colin Bryan Petrus Jerry Hudsonley Jefri Joewen Nelson Johnathan Alfred Maglinus Janis Marlielia Jonis Mozlianis Tonis Ronneypresle Mor Syzliana Fifi Lonim Sarlina Jaimin

40909120685 40901121165 SB197788 SB191089 SB228999 SB191058 SB197737 SB197732 41029120091 SB197766 SB218979

40 50 45 40 53 28 58 48 58 43 40

C C C C C D C C C C C

35 1 2 27 8 0 13 77 65 11 5

D E E D E E E B B E E

43 40 25 30 25 20 33 47 54 40 32

C C D D D D D C C C D

27 20 21 24 20 10 29 71 70 47 17

D D D D D E D B B C E

73 58 68 78 50 20 78 88 85 85 53

B C B B C D B A A A C

91 79 50 62 74 53 65 94 91 68 TH

A B C B B C B A A B -

85 72 75 80 73 74 78 72 83 TH

A B B A B B B B A -

60 30 40 50 50 17 10 60 70 60 TH

B D C C C E E B B B -

78 33 35 88 30 18 68 100 95 100 TH

B D D A D E B A A A -

532 218 53.20 383 169 38.30 361 161 36.10 479 199 47.90 383 156 38.30 166 78 16.60 428 211 42.80 663 331 66.30 660 332 66.00 537 226 53.70 147 147 14.70 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

4 7 9 5 7 10 6 1 2 3 11

4 7 8 6 9 11 5 2 1 3 10

Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Lulus Lulus Gagal Gagal

C D D C D E C B B C E

3.20 3.60 3.60 3.40 3.80 4.40 3.60 2.20 2.20 3.00 4.00

0[A] 1[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 3 [C] 1[D] 1[E] 0[A] 1[B] 1 [C] 2[D] 1[E] 0[A] 1[B] 1 [C] 3[D] 0[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 2[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 1[B] 1 [C] 2[D] 1[E] 1[A] 2[B] 2 [C] 0[D] 0[E] 1[A] 2[B] 2 [C] 0[D] 0[E] 1[A] 0[B] 3 [C] 0[D] 1[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 1[D] 2[E]

11 Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir Gred Purata M. P 11 10 1 0 0 10 1 0 0

%
100.0

% 2 9 0 2 0 2 7 0
18.18 81.8 0.00 18.18 0.00 18.18 63.64 0.0

% 5 6 0 0 5 6 0 0
45.45 54.5 0.00 0.00 45.5 54.5 0.0 0.00

% 3 8 0 2 1 6 2 0
27.27 72.7 0.00 18.18 9.09 54.55 18.2 0.00

% 10 1 3 4 3 1 0 0
90.9 9.1 27.27 36.36 27.3 9.09 0.00 0.00

%
90.9 ### 0.00 30.00 50.00 20.00 0.00 0.00 9.09

% 9 9 0 3 6 0 0 0 2
81.8 ### 0.00 33.33 66.67 0.00 0.00 0.00 18.18

% 0 0 0 0 0 0 0 0 11
0.0 ### ### ### ### ### ### ### ###

% 10 7 3 0 4 3 1 2 1
### 70.00 30.00 0.00 40.00 30.00 10.00 20.00 9.09

% 10 6 4 4 2 0 3 1 1
90.9 60.00 40.00 40.00 20.00 0.00 30.00 10.00 9.1

11 100.0 11 100.0 11 100.0 11 100.0 10 10 0 3 5 2 0 0 1

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Kehadiran Bil 2 9 11 % 18.18 81.82 100.00

90.9 9.09 0.00 0.0 90.9 9.09 0.00 0.00

Gred Purata Kelas

3.09

4.27

3.55

3.73

2.18

1.90

1.67

#DIV/0!

3.10

2.50

3.36

Nama Guru Kelas :

VINCENT SINTIA

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 3 DELIMA


B. Malaysia B.Inggeris Matematik Sains Gred Purata Calon

Subjek UPSR

Bil

Nama

Keseluruhan

Section A

Section B

No. Surat Beranak/ Mykid

Jumlah

Status

Gred

Pemahaman

Penulisan

Peratusan (%)

Subjek UPSR

Pendidikan Moral

Pendidikan Seni Visual

Pendidikan Kesihatan

Pendidikan Muzik

Pendidikan Jasmani

Kedudukan Mengikut

Pencapaian

Paper 1

Paper 2

Paper 1

Paper 2

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Afley Aim Atika Vincent Dix Sagitan Efar Juslim Elistina Jasmi Elyana Maika Erwin Jasrin Eyousrin Jalius Fardilah Lilip Jirol Ginal Johanes Jinie Meisyah Michelle Matius Memon John Octovianus Echard Moses Pettedrus Petrus Petty Syahdona Eday Purman Porisen Sevika Rezali Shaffika Laiwin Sinlu Niflik Suryani Salim Wellen Aleshia Matturis

SB171632 SB412596 SB137466 SB171937 SB171675 SB171653 SB132644 SB129175 SB102949 SB129307 SB166707 SB116207 SB137427 SB171645 030804120911 SB164100 SB175641 SB402081 SB137415 SB171637 SB137439 SB171676

50 28 28 33 33 30 55 48 28 28 TH 43 28 48 40 20 28 30 60 35 30 65

C D D D D D C C D D C D C C D D D B D D B

55 5 25 52 20 33 60 43 15 58 TH 53 0 55 55 28 0 22 58 27 25 70

C E D C D D B C E C C E C C D E D C D D B

11 4 9 7 10 11 18 15 4 14 TH 15 9 19 14 11 12 8 15 6 12 19

10 8 0 10 7 10 33 21 10 33 TH 26 10 34 12 10 1 12 25 10 0 31

26 15 11 21 21 26 64 45 18 59 TH 51 24 66 33 26 16 25 50 20 15 63

D E E D D D B C E C C D B D D E D C D E B

25 15 12 15 14 13 18 18 18 20 TH 18 19 15 16 13 15 19 18 16 18 18

27 3 2 3 2 2 6 9 3 8 TH 9 2 24 8 7 2 4 7 4 5 11

67 14 10 14 11 11 21 27 15 26 TH 27 14 56 24 21 12 18 23 16 19 31

B E E E E E D D E D D E C D D E E D E E D

14 2 8 12 9 12 10 11 2 12 TH 15 7 12 14 12 5 13 16 12 12 18

10 0 0 0 0 0 5 3 0 1 TH 7 0 11 6 0 0 0 10 4 0 11

48 4 16 24 18 24 30 28 4 26 TH 44 14 46 40 24 10 26 52 32 24 58

C E E D E D D D E D C E C C D E D C D D C

72 22 28 70 38 42 76 68 24 64 TH 68 36 68 60 64 30 64 74 54 44 80

B D D B D C B B D B B D B B B D B B C C A

63 46 43 49 71 60 83 80 40 40 TH 86 46 83 51 83 57 86 83 49 57 89

B C C C B B A A C C A C A C A C A A C C A

86 51 49 57 60 57 91 74 80 91 TH 89 31 94 71 66 31 69 94 80 74 100

A C C C B C A B A A A D A B B D B A A B A

82 74 76 70 74 72 82 80 70 80 TH 84 75 86 82 76 75 74 80 78 72 84

A B B B B B A A B A A B A A B B B A B B A

549 246 54.88 259 286 66 90 25.85 28.63

5 21 18 13 16 15 4 7 17 8 22 6 19 2 9 11 20 10 3 12 14 1 22 22 22 22 22 22 22 22

3 21 17 10 16 12 5 9 18 7 22 6 19 2 8 14 20 13 4 11 15 1 22 22 22 22 22 22 22 22

Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Lulus Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal

390 144 38.98 346 103 34.63 355 124 35.48 562 230 56.18 493 191 49.30 294 0 267 80 0 79 29.35 0.00 26.73 472 197 47.18 545 218 54.53 602 271 60.18 456 192 45.55 408 119 40.78 259 66 25.88 414 121 41.35 574 243 57.40 391 130 39.10 360 113 36.00 640 287 63.95 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

C D D D D D C C D C C D B C C D C C D D B

3.00 4.80 4.60 4.00 4.40 4.20 3.00 3.40 4.80 3.60 3.20 4.60 2.80 3.40 4.00 4.80 4.20 3.00 4.20 4.40 2.60

0[A] 1[B] 3 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 1[D] 4[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 2[B] 1 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 3 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 1[D] 4[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 3[D] 0[E] TIDAK HADIR 0[A] 0[B] 4 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] 0[A] 1[B] 4 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 3 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 5[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 1[D] 4[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 1[B] 3 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 3[B] 1 [C] 1[D] 0[E]

22

% 21
95.5 52.4 0.00 9.52 38.10 33.33 19.05 4.5

% 21 7 14 0 3 4 9 5 1
95.5 33.33 66.7 0.00 14.29 19.0 42.9 23.8 4.55

% 21 2 19 0 1 1 8 11 1
95.5 9.52 90.5 0.00 4.76 4.76 38.10 52.4 4.55

% 21 6 15 0 0 6 9 6 1
95.5 28.6 71.4 0.00 0.00 28.6 42.86 28.57 4.55

% 21 6
95.5 21 15 71.43 21 28.57

%
95.5 ### 0.00 38.10 14.29 0.00 0.00 4.55

% 21 19 2 9 6 4 2 0 1
95.5 ## 9.5 ## ## ## 9.5 4.55

% 0 0 0 0 0 0 0 0 22
### ### ### ### ### ### ### ### ###

% 21 21 0
95.5 ### 0.00

Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir Gred Purata M. P

21 8 0 2 6 0 1

95.5

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Kehadiran Bil 1 20 21 % 4.76 95.24 95.45

38.1 0.00 9.5 28.6 0.00 4.55

10 47.62 0 2 8 7 4 1

13 61.90 11

0 8 3 0 0 1

1 4.76 11 52.38 3 6 0 1
14.29 28.57 0.00 4.55

9 42.86 12 57.14 0 0 0 1
0.00 0.00 0.00 4.5

10 47.62

Gred Purata Kelas

13 61.90

3.52

3.62

3.761905

4.38

2.666667

2.095238

1.95

#DIV/0!

1.57

3.86

Nama Guru Kelas :

MD HELDEE @ WELTER ABUN

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Afley Aim : 3 Delima Markah 50 55 26 67 48 72 Gred C C D B C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171632

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 63 B 86 A 82 A Gagal #REF! 0[A], 1[B], 3[C] ,1[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Atika Vincent : 3 Delima Markah 28 5 15 14 4 22 Gred D E E E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB412596

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 46 C 51 C 74 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,1[D] ,4[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Dix Sagitan : 3 Delima Markah 28 25 11 10 16 28 Gred D D E E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB137466

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 43 C 49 C 76 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Efar Juslim : 3 Delima Markah 33 52 21 14 24 70 Gred D C D E D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171937

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 49 C 57 C 70 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elistina Jasmi : 3 Delima Markah 33 20 21 11 18 38 Gred D D D E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171675

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 71 B 60 B 74 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elyana Maika : 3 Delima Markah 30 33 26 11 24 42 Gred D D D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171653

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 60 B 57 C 72 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Erwin Jasrin : 3 Delima Markah 55 60 64 21 30 76 Gred C B B D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB132644

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 83 A 91 A 82 A Gagal #REF! 0[A], 2[B], 1[C] ,2[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Eyousrin Jalius : 3 Delima Markah 48 43 45 27 28 68 Gred C C C D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB129175

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 80 A 74 B 80 A Gagal #REF! 0[A], 0[B], 3[C] ,2[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Fardilah Lilip : 3 Delima Markah 28 15 18 15 4 24 Gred D E E E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB102949

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 40 C 80 A 70 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,1[D] ,4[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jirol Ginal : 3 Delima Markah 28 58 59 26 26 64 Gred D C C D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB129307

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 40 C 91 A 80 A Gagal #REF! 0[A], 0[B], 2[C] ,3[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Johanes Jinie : 3 Delima Markah TH TH TH TH TH TH Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB166707

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah TH TH TH

Gred -

#REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Meisyah Michelle Matius : 3 Delima Markah 43 53 51 27 44 68 Gred C C C D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB116207

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 86 A 89 A 84 A Gagal #REF! 0[A], 0[B], 4[C] ,1[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Memon John : 3 Delima Markah 28 0 24 14 14 36 Gred D E D E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB137427

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 46 C 31 D 75 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Octovianus Echard Moses : 3 Delima Markah 48 55 66 56 46 68 Gred C C B C C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171645

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 83 A 94 A 86 Lulus #REF! 0[A], 1[B], 4[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Pettedrus Petrus : 3 Delima Markah 40 55 33 24 40 60 Gred C C D D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

030804120911

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 51 C 71 B 82 A Gagal #REF! 0[A], 0[B], 3[C] ,2[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Petty Syahdona Eday : 3 Delima Markah 20 28 26 21 24 64 Gred D D D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB164100

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 83 A 66 B 76 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,5[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012) \ NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6 : Purman Porisen : 3 Delima Markah 28 0 16 12 10 30 Gred D E E E E D Bil 7 8 9 10 No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian SB175641

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 57 C 31 D 75 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,1[D] ,4[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Sevika Rezali : 3 Delima Markah 30 22 25 18 26 0 Gred D D D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB402081

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 86 A 69 B 74 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Shaffika Laiwin : 3 Delima Markah 60 58 50 23 52 74 Gred B C C D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB137415

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 83 A 94 A 80 A Gagal #REF! 0[A], 1[B], 3[C] ,1[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Sinlu Niflik : 3 Delima Markah 35 27 20 16 32 54 Gred D D D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171637

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 49 C 80 A 78 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Suryani Salim : 3 Delima Markah 30 25 15 19 24 44 Gred D D E E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB137439

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 57 C 74 B 72 B Gagal #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Wellen Aleshia Matturis : 3 Delima Markah 65 70 63 31 0 0 Gred B B B D 0 Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB171676

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0

Gred 0

0 0 #REF! 0[A], 3[B], 0[C] ,1[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah #REF! #REF! #REF! #REF! 0 0 Gred #REF! #REF! #REF! #REF! 0 Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB002520

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0

Gred 0

0 0 #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah #REF! #REF! #REF! #REF! 0 0 Gred #REF! #REF! #REF! #REF! 0 Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

A783680

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0

Gred 0

0 0 #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah #REF! #REF! #REF! #REF! 0 0 Gred #REF! #REF! #REF! #REF! 0 Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0

Gred 0

0 0 #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah #REF! #REF! #REF! #REF! 0 0 Gred #REF! #REF! #REF! #REF! 0 Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Seni Visual 0 Pendidikan Kesihatan 0 0 Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani 0 Keputusan 0 Kedudukan #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Ada potensi untuk lebih maju. Lipat gandakan usaha. Peranan .. ibu bapa untuk membantu murid ini diperlukan selepas waktu ( MD HELDEE @ WELTER ABUN ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0 0 -

Gred

26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah 0 0 0 -

Gred

#REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred 0 0 0 0 #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: #REF! : 3 Delima Markah #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! Gred #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual Pendidikan Kesihatan Pendidikan Muzik Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

#REF!

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Pendidikan Moral Ulasan :

Markah Gred #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. MD HELDEE @ WELTER ABUN ) Guru Kelas Tahun 3 Delima

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 4 BAIDURI


Jumlah
Pemahaman Penulisan

Peratusan (%)

Subjek UPSR

B.Inggeris

Matematik

Sains

K.Hidup

P.Moral

P.J.K.

Subjek UPSR

Keseluruhan

Section A

Section B

Paper 1

Paper 2

Paper 1

Paper 2

Bil

Nama
Gred Gred Mkh Mkh

Status

Gred Purata Calon

B. Malaysia

Kajian Tempatan

P.Seni Visual

Kedudukan Mengikut

Gred

Pencapaian

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Betlen Philipmus Bryndah Austin Elvieuna Jasmi Elvira Matthew Fedzliyanis Tonis Ferlent Philip Helmah Ginal Jenlly Jonis Jenny Quelen Nelson Kartilla Toibon Reznis Tanis Rezno Salleh Suzlay Johnsop Victor John Janis Vizianah Kukong Welnie Matturis Winnie Jimis Zilwalfrid Johnatun

43 28 58 35 40 38 48 30 43 55 18 35 15 TH 33 70 48 23

8 1 C 3 D 5 C 1 D 3 C 10 D 1 C 13 C 28 E 1 D 1 E 3 TH TH D 7 B 23 C 8 D 1
D

E E E E E E E E E D E E E TH E D E E

16 9 16 12 9 16 13 9 13 17 7 14 9 TH 12 18 18 16

16 10 17 10 11 10 10 8 10 17 8 12 10 TH 14 20 10 2

40 23.8 41.3 27.5 25 32.5 28.8 21.3 28.8 42.5 18.8 32.5 23.8 TH 32.5 47.5 35 22.5

C D C D D D D D D C E D D D C D D

20 13 15 12 19 14 9 8 9 20 10 11 12 TH 19 20 14 15

70 7 6 20 7 20 11 32 3 13 7 19 4 12 5 15 31 72 1 7 0 6 1 8 TH TH 20 50 25 60 11 29 7 22
0

30

B E D D D D E E E B E E E TH C B D D

15 3 8 11 14 10 11 11 11 15 9 11 12 TH 9 13 9 6

38 6 4 24 2 26 0 28 5 30 3 28 2 26 5 32 2 34 0 18 0 22 0 24 TH TH 4 26 9 44 6 30 1 14
0

D E D D D D D D D D E D D TH D C D E

33 38 50 40 43 30 43 43 58 35 48 43 30 TH 45 58 58 35

D D C C C D C C C D C C D TH C C C D

66 24 64 64 48 48 50 70 62 66 54 80 58 TH 60 86 86 60

B D B B C C C B B B C A C TH B A A B

54 14 66 48 40 50 52 66 46 54 42 70 26 TH 62 68 66 54

C E B C C C C B C C C B D TH B B B C

54 49 77 86 51 51 71 54 54 83 57 51 51 TH 71 89 86 51

C C B A C C B C C A C C C B A A C

84 70 80 78 74 82 75 76 80 75 84 72 75 80 84 76 85

A B A B B A B B A B A B B A A B A

490 199 49.00 260 65 26.03 483 146 48.28 430 114 42.95 382 126 38.15 378 117 37.75 424 133 42.43 399 90 39.93 431 131 43.13 545 232 54.45 348 412 314 0 63 96 74 0 34.78 41.20 31.38 0.00

4 17 5 8 12 13 9 11 7 2 15 10 16 18 6 1 3 14 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

3 16 6 11 9 10 7 13 8 2 17 12 15 18 5 1 4 14 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18

Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal

C D C C D D C C C C D C D C B C D

3.40 4.60 3.80 4.20 4.00 4.20 4.20 4.40 4.20 3.20 5.00 4.40 4.60 4.00 2.80 4.00 4.40

466 148 46.60 630 245 62.95 522 150 52.20 367 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 82 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 36.70 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

0[A] 1[B] 2 [C] 1[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 2[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 2[E] 0[A] 1[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 0[D] 5[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] TIDAK HADIR 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 2[B] 2 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E]

18

% 17 8 9 0 1 7
94.4

% 17 0 17 0 0 0
94.4 0.00 ### 0.00 0.00 0.00

% 17 4 13 0 0 4
94.4 ### 76.5 0.00 0.00 23.5

% 17 4 13 0 3 1
94.4 ### 76.5 0.00 ### 5.88

% 17 1 16 0 0 1
94.4 5.9 94.1 0.00 0.00 5.9

% 17 11 6 0 0 11
94.4 ### ### 0.00 0.00 ###

% 17 16 1 3 8 5
94.4 ### 5.88 ### ### ###

% 17 15 2 0 6 9
94.4 ## ## ## ##

% 17 17 0 4 3 10
### ### 0.00 ### ### ###

% 17 17 0 8 9 0
94.4 ### 0.00 ### ### 0.00

Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Kehadiran Bil 0 17 17 % 0.00 100.00 94.44

47.1 52.9 0.0 5.9 41.2

Gred Purata Kelas

Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir


Gred Purata M. P

7 2 1

41.2 11.8 5.6

2 15 1

### ### 5.6

12 1 1

70.6 5.9 5.56

6 7 1

### 41.2 5.56

13 3 1

### ### 5.56

6 0 1

### 0.00 5.56

1 0 1

5.88 0.00 5.56

1 1 1

5.9 5.9 5.56

0 0 1

0.00 0.00 5.56

0 0 1

0.00 0.00 5.6

3.59

4.88

3.82

4.00

4.12

3.35

2.24

2.82

2.35

1.53

4.08

Nama Guru Kelas :

( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID )

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Betlen Philipmus : 4 Baiduri Markah 43 8 40 70 38 33 Gred C E C B D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB132561

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 66 B Kajian Tempatan 54 C Pendidikan Seni Visual 54 C Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Gagal Kedudukan 3 / 18 0[A], 1[B], 2[C] ,1[D] ,1[E] Pencapaian : Tumpukan pada BM (Penulisan) dan Sains untuk mendapatkan .. keputusan yang lebih baik. Tingkatkan usaha anda! ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Bryndah Austin : 4 Baiduri Markah 28 1 24 7 6 38 Gred D E D E E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB132577

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 24 D 14 E 49 C 70 B Gagal 16 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E]

: Bermasalah dalam semua subjek. Usaha lagi. Perlu perbanyakkan membaca buku.

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elvieuna Jasmi : 4 Baiduri Markah 58 3 41 20 24 50 Gred C E C D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB129012

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 64 B Kajian Tempatan 66 B Pendidikan Seni Visual 77 B Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 6 / 18 0[A], 0[B], 2[C] ,2[D] ,1[E] Pencapaian : Lemah dalam hampir kesemua subjek teras. Lipat gandakan .. usaha. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elvira Matthew : 4 Baiduri Markah 35 5 28 20 26 40 Gred D E D D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB100014

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 64 B 48 C 86 A 78 B Gagal 11 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E]

: Gagal semua mata pelajaran teras. Perlu lebih kerap mengulangkaji pelajaran di rumah. Dapatkan bantuan kakak untuk membaiki prestasi pada masa akan datang.

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Fedzliyanis Tonis : 4 Baiduri Markah 40 1 25 32 28 43 Gred C E D D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB129044

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 48 C 40 C 51 C 74 B Gagal 9 / 18 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E]

: Perbanyakkan latihan menulis. Perlu lebih mengulangkaji pelajaran di rumah.

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Ferlent Philip : 4 Baiduri Markah 38 3 33 13 30 30 Gred D E D D D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB044392

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 48 C Kajian Tempatan 50 C Pendidikan Seni Visual 51 C Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Gagal Kedudukan 10 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E] Pencapaian : Kurang mengulangkaji pelajaran dan kerap tidak membuat kerja .. sekolah menjadi punca kegagalan. Sila baiki prestasi pada masa ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) akan datang Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Helmah Ginal : 4 Baiduri Markah 48 10 29 19 28 43 Gred C E D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB089299

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 50 C Kajian Tempatan 52 C Pendidikan Seni Visual 71 B Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Gagal Kedudukan 7 / 18 0[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,2[E] Pencapaian : Lemah dalam hampir kesemua subjek teras. Lipat gandakan .. usaha. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jenlly Jonis : 4 Baiduri Markah 30 1 21 12 26 43 Gred D E D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

020524-12-1371

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 70 B Kajian Tempatan 66 B Pendidikan Seni Visual 54 C Pendidikan Jasmani 76 B Keputusan Gagal Kedudukan 13 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Kerap tidak hadir sekolah . Ibu bapa disarankan membantu .. displin murid ini supaya lebih kerap hadir dan mengulangkaji ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) pelajaran di rumah. Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jenny Quelen Nelson : 4 Baiduri Markah 43 13 29 15 32 58 Gred C E D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB129014

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 62 B Kajian Tempatan 46 C Pendidikan Seni Visual 54 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 8 / 18 0[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,2[E] Pencapaian : Lemah dalam Matematik, B. Inggeris dan BM (Penulisan) . Beri .. tumpuan pada subjek yang lemah. Usaha Lagi ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Kartilla Toibon : 4 Baiduri Markah 55 28 43 72 34 35 Gred C D C B D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB129151

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 66 B Kajian Tempatan 54 C Pendidikan Seni Visual 83 A Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Gagal Kedudukan 2 / 18 0[A], 1[B], 2[C] ,2[D] ,0[E] Pencapaian : Teruskan usaha dan berikan penumpuan pada subjek yang .. lemah ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Reznis Tanis : 4 Baiduri Markah 18 1 19 7 18 48 Gred E E E E E C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

XBA2238/0001

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 54 C Kajian Tempatan 42 C Pendidikan Seni Visual 57 C Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Gagal Kedudukan 17 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,5[E] Pencapaian : Gagal semua mata pelajaran. Kerap tidak menyiapkan kerja .. sekolah yang diberikan. Gandakan usaha. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Rezno Salleh : 4 Baiduri Markah 35 1 33 6 22 43 Gred D E D E D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 80 A Kajian Tempatan 70 B Pendidikan Seni Visual 51 C Pendidikan Jasmani 72 B Keputusan Gagal Kedudukan 12 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Lemah dalam subjek teras. Masalah ketidakhadiran penyumbang .. kegagalan . Peranan ibu bapa untuk memantau murid ini selepas ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) waktu persekolahan diperlukan. Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Suzlay Johnsop : 4 Baiduri Markah 15 3 24 8 24 30 Gred E E D E D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB113768

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 58 C Kajian Tempatan 26 D Pendidikan Seni Visual 51 C Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Gagal Kedudukan 15 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E] Pencapaian : Gagal dalam hampir semua mata pelajaran. Perlu perhatian .. daripada keluarga untuk membimbing murid ini selepas waktu ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) persekolahan untuk mengulangkaji pelajaran di rumah. Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Victor John Janis : 4 Baiduri Markah TH TH TH TH TH TH Gred TH TH TH TH TH Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB166233

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan : Tidak Hadir

Markah TH TH TH -

Gred TH TH -

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Vizianah Kukong : 4 Baiduri Markah 33 7 33 50 26 45 Gred D E D C D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB129128

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 60 B Kajian Tempatan 62 B Pendidikan Seni Visual 71 B Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 5 / 18 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E] Pencapaian : Lemah dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris. Perlu lebih .. rajin membaca buku BM dan BI. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Welnie Matturis : 4 Baiduri Markah 70 23 48 60 44 58 Gred B D C B C C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB026383

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 86 A Kajian Tempatan 68 B Pendidikan Seni Visual 89 A Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Gagal Kedudukan 1 / 18 0[A], 2[B], 2[C] ,1[D] ,0[E] Pencapaian : Menduduki no.1 di dalam kelas tidak membawa apa-apa makna sekiranya mencapai keputusan gagal dalam Mata Pelajaran .. teras. Perlu lebih kerap membuat karangan BM dan BI. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Winnie Jimis : 4 Baiduri Markah 48 8 35 29 30 58 Gred C E D D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB066726

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 86 A Kajian Tempatan 66 B Pendidikan Seni Visual 86 A Pendidikan Jasmani 76 B Keputusan Gagal Kedudukan 4 / 18 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E] Pencapaian : Gagal dalam kebanyakkan mata pelajaran teras. Tingkatkan lagi .. usaha. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Zilwalfrid Johnatun : 4 Baiduri Markah 23 1 23 22 14 35 Gred D E D D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB26332

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 60 B Kajian Tempatan 54 C Pendidikan Seni Visual 51 C Pendidikan Jasmani 85 A Keputusan Gagal Kedudukan 14 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Lemah dalam semua mata pelajaran teras. Perlu lebih gigih untuk .. mencapai keputusan yang baik. Tumpukan pada mata pelajaran ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) BM, BI, M3 dan Sc. Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah 0 0 0 0

Gred

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: 0 : 4 Baiduri Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 4 Baiduri

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

18 / 18 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ( MOHD RASHDAN HAFIZ B. ABD RASHID ) Guru Kelas Tahun 4 Baiduri

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Airolina Julis : 5 Nilam Markah 48 62 35 70 36 78 Gred C B D B D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB132619

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 72 B Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 63 B Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Gagal Kedudukan 2 / 11 0[A], 2[B], 1[C] ,2[D] ,0[E] Pencapaian : Perlu memberikan penekanan dan tumpuan pada subjek yang .. lemah terutama Sains dan Bahasa Inggeris. Usaha Lagi ( ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Ellysebet John : 5 Nilam Markah 40 18 30 31 24 30 Gred C E D D D D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB026335

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 42 C 32 D 63 B 72 B Gagal 6 / 11 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E]

: Lemah dalam kebanyakkan subjek. Perlu lebih kerap mengulangkaji dan menyiapkan kerja sekolah. Usaha lagi.

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Friendly John : 5 Nilam Markah 33 1 15 23 6 30 Gred D E E D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB026325

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 40 C 12 E 42 C 74 B Gagal 10 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E]

: Lemah dalam kebanyakkan subjek. Perlu lebih kerap mengulangkaji dan menyiapkan kerja sekolah. Usaha lagi.

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Helviana Janis : 5 Nilam Markah 28 6 15 23 22 45 Gred D E E D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB402070

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 42 C 22 D 60 B 76 B Gagal 7 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E]

: Lemah dalam kebanyakkan subjek. Perlu lebih kerap mengulangkaji dan menyiapkan kerja sekolah. Usaha lagi.

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jielson Jibin : 5 Nilam Markah 43 40 39 47 36 60 Gred C C D C D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB001639

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 60 B Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 64 B Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 5 / 11 0[A], 0[B], 3[C] ,2[D] ,0[E] Pencapaian : Beri tumpuan pada subjek yang lemah khususnya subjek Bahasa .. Inggeris dan Sains. Usaha Lagi ( ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Josly Juslim : 5 Nilam Markah 40 57 31 60 24 60 Gred C C D B D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB258168

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 52 C Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 40 C Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Gagal Kedudukan 4 / 11 0[A], 1[B], 2[C] ,2[D] ,0[E] Pencapaian : Beri tumpuan pada subjek yang lemah khususnya subjek Bahasa .. Inggeris dan Sains. Usaha Lagi ( ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Juanita Julin : 5 Nilam Markah 40 67 41 62 44 63 Gred C B C B C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002544

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 78 B Kajian Tempatan 52 C Pendidikan Seni Visual 63 B Pendidikan Jasmani 85 A Keputusan Lulus Kedudukan 1 / 11 0[A], 2[B], 3[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah anda lulus walaubagaimana pun prestasi beberapa .. subjek kurang menyakinkan. Tingkatkan lagi usaha. ( ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Nic Deanver Petrus : 5 Nilam Markah 15 5 16 21 14 35 Gred E E E D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB042432

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 36 D 14 E 43 C 76 B Gagal 11 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,1[D] ,4[E]

: Lemah dalam semua subjek teras. Tingkatkan usaha. Perbanyakkan membaca buku dan mengulangkaji pelajaran di rumah.

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Nilziana Salleh : 5 Nilam Markah 55 45 33 49 40 65 Gred C C D C C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB002572

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 86 A 42 C 80 A 76 B Gagal 3 / 11 0[A], 0[B], 4[C] ,1[D] ,0[E]

: Tingkatkan lagi usaha. Beberapa subjek menunjukkan kelemahan, sila perbaiki prestasi pada peperiksaan akan datang.

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Vellnes Jumat : 5 Nilam Markah 20 1 23 22 16 33 Gred D E D D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB002685

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 26 D 16 E 40 C 75 B Gagal 9 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E]

: Prestasi merosot. Kurang mengulangkai pelajaran. ( .. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Vickry Rezali : 5 Nilam Markah 30 1 21 20 12 38 Gred D E D D E D Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002532

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 22 D Kajian Tempatan 12 E Pendidikan Seni Visual 40 C Pendidikan Jasmani 70 B Keputusan Gagal Kedudukan 8 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Kurang hadir ke sekolah menjadi faktor kelemahan. Ibu bapa .. haruslah membantu dan mengawasi murid ini selepas waktu ( ANITAH BINTI HAJI MATNI ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah 0 0 0 -

Gred

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

0 0

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

/ 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 5 Nilam

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian Markah 0 0 0 Gred

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

12 / 11 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. ANITAH BINTI HAJI MATNI ) Guru Kelas Tahun 5 Nilam

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 5 NILAM


B. Malaysia Pemahaman Penulisan Gred Purata Calon

Peratusan (%)

Subjek UPSR

B.Inggeris

Matematik

Sains

K.Hidup

P.Moral

Kajian Tempatan

P.Seni

P.J.K.

Kedudukan Mengikut

Jumlah

Subjek UPSR

Keseluruhan

Section A

Section B

Paper 1

Paper 2

Paper 1

Paper 2

Bil

Nama
Gred Gred Mkh Mkh

Status

Gred

Pencapaian

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Airolina Julis Ellysebet John Friendly John Helviana Janis Jielson Jibin Josly Juslim Juanita Julin Nic Deanver Petrus Nilziana Salleh Vellnes Jumat Vickry Rezali
11

48 40 33 28 43 40 40 15 55 20 30
11 6 5 0 0 6 4 1 0

C C D D C C C E C D D %
100.0

62 18 1 6 40 57 67 5 45 1 1

B E E E C C B E C E E %

13 13 9 8 13 8 11 13 10 14 17

15 11 3 4 18 17 22 0 16 4 0

35 30 15 15 39 31 41 16 33 23 21

D D E E D D C E D D D %

23 13 14 13 14 21 24 18 18 16 15

29 12 8 8 20 20 23 6 20 7 6

70 31 23 23 47 60 62 21 49 22 20

B D D D C B B D C D D %

11 10 3 9 13 12 14 7 11 8 6

7 2 0 2 5 0 8 0 9 0 0

36 24 6 22 36 24 44 14 40 16 12

D D E D D D C E C E E %

78 30 30 45 60 60 63 35 65 33 38

B D D C B B B D B D D %

72 42 40 42 60 52 78 36 86 26 22

B C C C B C B D A D D %

40 32 12 22 40 40 52 14 42 16 12

C D E D C C C E C E E %

63 63 42 60 64 40 63 43 80 40 40

B B C B B C B C A C C %
### ### 0.00 9.09 45.45 45.45 0.00 0.00 0.00

82 72 74 76 80 82 85 76 76 75 70

A B B B A A A B B B B %

586 251 58.55 382 143 38.15 276 339 78 94 27.60 33.85

2 6 8 7 4 5 1 9 3 10 11

2 6 10 7 5 4 1 11 3 9 8

Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Lulus Gagal Gagal Gagal Gagal

509 205 50.88 486 212 48.63 595 254 59.53 275 272 266 71 82 84 27.53 27.15 26.58 571 222 57.05

C D D D C C B D C D D

3.00 4.00 4.60 4.40 3.40 3.20 2.60 4.80 3.20 4.40 4.40

0[A] 2[B] 1 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 3 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 1[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 2[B] 3 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 1[D] 4[E] 0[A] 0[B] 4 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E]

Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir
Gred Purata M. P

11 100.0 5 6 0 2 3 0 6 0
45.45 54.5 0.00 18.18 27.27 0.00 54.55 0.0

11 100.0 1 10 0 0 1 7 3 0
9.09 90.9 0.00 0.00 9.1 63.6 27.3 0.00

11 100.0 5 6 0 3 2 6 0 0
45.45 54.5 0.00 27.27 18.18 54.55 0.0 0.00

11 100.0 11 100.0 11 100.0 11 100.0 11 2 9 0 0 2 5 4 0


18.2 81.8 0.00 0.00 18.2 45.45 36.36 0.00

11 100.0 11 0 4 7 0 0 0 0
### 0.00 36.36 63.64 0.00 0.00 0.00 0.0

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Kehadiran Bil 1 10 11 % 9.09 90.91 100.00

54.5 45.45 0.00 0.0 54.5 36.36 9.09 0.00

6 5 0 5 1 5 0 0

54.55 45.45 0.00 45.45 9.09 45.45 0.00 0.00

8 3 1 3 4 3 0 0

72.73 27.27 9.09 27.27 36.36 27.27 0.00 0.00

5 6 0 0 5 2 4 0

## ## ## ## ## 0.00

11 0 1 5 5 0 0 0

Gred Purata Kelas

3.55

3.91

4.181818

3.27

4.18

3.00

2.82

3.91

2.36

1.64

3.82

Nama Guru Kelas

ANITAH BINTI HAJI MATNI

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Aeron Dimo : 6 Intan Markah 50 40 26 20 38 70 Gred C C D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A342155

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 56 C Kajian Tempatan 52 C Pendidikan Seni Visual 85 A Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Gagal Kedudukan 14 / 26 0[A], 0[B], 2[C] ,3[D] ,0[E] Pencapaian : Kurang mengulangkaji pelajaran. Bimbingan dan perhatian .. daripada ibu bapa penting untuk mendisplinkan murid ini di luar ( JEMSAN SAKUNDING ) waktu persekolahan Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Azreen Ezriana Julis : 6 Intan Markah 50 13 25 27 28 55 Gred C E D D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783599

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 42 C Kajian Tempatan 44 C Pendidikan Seni Visual 58 C Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Gagal Kedudukan 19 / 26 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E] Pencapaian : Kurang mengulangkaji pelajaran. Bimbingan dan perhatian .. daripada ibu bapa penting untuk mendisplinkan murid ini di luar ( JEMSAN SAKUNDING ) waktu persekolahan Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Cerolinechryscilla Mor : 6 Intan Markah 80 85 63 93 86 93 Gred A A B A A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002504

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 88 A Kajian Tempatan 82 A Pendidikan Seni Visual 82 A Pendidikan Jasmani 90 A Keputusan Lulus Kedudukan 3 / 26 4[A], 1[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah ! Menunjukkan peningkatan yang memberangsangkan. .. Teruskan usaha terutama pada subjek Bahasa Inggeris ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Dickson Vincent : 6 Intan Markah TH TH TH TH TH TH Gred TH TH TH TH TH TH Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

SB412599

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah Gred TH TH TH TH TH TH 0 26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Echlinah Philip : 6 Intan Markah 65 82 58 56 68 68 Gred B A C C B B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A335332

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 92 A Kajian Tempatan 60 B Pendidikan Seni Visual 58 C Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Lulus Kedudukan 5 / 26 1[A], 2[B], 2[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah ! Menunjukkan peningkatan. Usaha Lagi. Bagi tumpuan .. pada subjek Matematik dan Bahasa Inggeris ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Elyani John : 6 Intan Markah 23 2 24 4 18 17 Gred D E D E E E Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783646

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 40 C Kajian Tempatan 18 E Pendidikan Seni Visual 48 C Pendidikan Jasmani 70 B Keputusan Gagal Kedudukan 24 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,2[D] ,3[E] Pencapaian : Gagal semua mata pelajaran teras. Jangan berputus asa. Lipat .. gandakan usaha. Banyakkan membaca. ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Eloyena Jasmi : 6 Intan Markah 60 36 38 20 16 63 Gred B D D D E B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A341752

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 42 C Kajian Tempatan 32 D Pendidikan Seni Visual 48 C Pendidikan Jasmani 76 B Keputusan Gagal Kedudukan 15 / 26 0[A], 1[B], 0[C] ,3[D] ,1[E] Pencapaian : Prestasi Merosot. Perlu lebih rajin menyiapkan kerja diberi guru .. dan memberi tumpuan semasa pengajaran dan pembelajaran ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Hasliah Erwin : 6 Intan Markah 48 42 24 34 36 55 Gred C C D D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB017107

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 80 A Kajian Tempatan 48 C Pendidikan Seni Visual 44 C Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Gagal Kedudukan 12 / 26 0[A], 0[B], 2[C] ,3[D] ,0[E] Pencapaian : Menunjukkan penurunan pada subjek Bahasa Malaysia. Lipat .. gandakan usaha. Ketidakhadiran faktor penyumbang ( JEMSAN SAKUNDING ) kemerosotan. Usaha lagi. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Helnah Ginal : 6 Intan Markah 53 73 43 36 36 60 Gred C B C D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran : Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

A783666

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Markah Gred 72 B 50 C 40 C 77 B Gagal 10 / 26 0[A], 1[B], 2[C] ,2[D] ,0[E]

: Ada potensi untuk lulus. Tingkatkan lagi usaha pasti ada kejayaan menanti.

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Jelikmus Philipmus : 6 Intan Markah 55 42 34 45 48 60 Gred C C D C C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783554

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 52 C Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 64 B Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Gagal Kedudukan 11 / 26 0[A], 0[B], 4[C] ,1[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah. Menunjukkan peningkatan yang baik. Teruskan usaha .. dan berikan penumpuan pada subjek yang lemah ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Kartika Toibon : 6 Intan Markah 68 62 40 61 58 55 Gred B B C B C C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783637

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 76 B Kajian Tempatan 48 C Pendidikan Seni Visual 58 C Pendidikan Jasmani 78 B Keputusan Lulus Kedudukan 7 / 26 0[A], 3[B], 2[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah. Menunjukkan peningkatan yang baik. Teruskan usaha .. dan berikan penumpuan pada subjek yang lemah ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Kasliani Jalius : 6 Intan Markah 68 80 45 36 58 68 Gred B A C D C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783665

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 82 A Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 51 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 8 / 26 1[A], 1[B], 2[C] ,1[D] ,0[E] Pencapaian : Berpotensi untuk lulus. Beri lebih tumpuan pada subjek yang .. lemah. Teruskan usaha ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Marjianah Jonis : 6 Intan Markah 68 75 43 50 42 58 Gred B B C C C C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783581

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 58 C Kajian Tempatan 44 C Pendidikan Seni Visual 52 C Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Lulus Kedudukan 9 / 26 0[A], 2[B], 3[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah ! Ada sedikit peningkatan. Perlu lebih usaha untuk .. mendapat gred yang lebih baik. ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Norfaezah bt Laidin : 6 Intan Markah 80 82 63 55 46 65 Gred A A B C C B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A780576

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral / Islam 92 A Kajian Tempatan 68 B Pendidikan Seni Visual 48 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Lulus Kedudukan 6 / 26 2[A], 1[B], 2[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Perlu lebih mengulangkaji pelajaran pada subjek yang lemah .. terutama Matematik dan Sains. ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Norjianah Aim : 6 Intan Markah 85 88 65 88 86 85 Gred A A B A A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783566

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 94 A Kajian Tempatan 74 B Pendidikan Seni Visual 82 A Pendidikan Jasmani 90 A Keputusan Lulus Kedudukan 2 / 26 4[A], 1[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Tahniah ! Menunjukkan peningkatan yang memberangsangkan. .. Teruskan usaha terutama pada subjek Bahasa Inggeris. Berbakat ( JEMSAN SAKUNDING ) dalam semua lapangan aktiviti yang disertai. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Nurianah Porisen : 6 Intan Markah 35 10 13 28 38 50 Gred D E E D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002505

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 40 C Kajian Tempatan 24 D Pendidikan Seni Visual 58 C Pendidikan Jasmani 70 B Keputusan Gagal Kedudukan 22 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Perlu ada keinginan yang kuat untuk berubah dan berjaya. Lipat .. gandakan usaha. ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Pendi Salim : 6 Intan Markah 33 1 16 4 16 40 Gred D E E E E C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002507

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 40 C Kajian Tempatan 6 E Pendidikan Seni Visual 46 C Pendidikan Jasmani 75 B Keputusan Gagal Kedudukan 25 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,1[D] ,4[E] Pencapaian : Gagal dalam semua mata pelajaran teras. Perlu ada keinginan .. yang kuat untuk berjaya. Sokongan keluarga diperlukan untuk ( JEMSAN SAKUNDING ) membantu murid ini. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Rafi Riko Stewart : 6 Intan Markah 50 30 33 35 36 70 Gred C D D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A772935

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 56 C Kajian Tempatan 28 D Pendidikan Seni Visual 50 C Pendidikan Jasmani 76 B Keputusan Gagal Kedudukan 13 / 26 0[A], 0[B], 1[C] ,4[D] ,0[E] Pencapaian : Lipat gandakan usaha. Beri tumpuan kepada subjek yang lemah. .. Kurang hadir ke sekolah menjadi penyumbang kegagalan. ( JEMSAN SAKUNDING ) Peranan keluarga diperlukan untuk membantu murid ini. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Shaflyn Laiwin : 6 Intan Markah 73 85 65 78 66 85 Gred B A B B B A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783657

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 92 A Kajian Tempatan 64 B Pendidikan Seni Visual 58 C Pendidikan Jasmani 82 A Keputusan Lulus Kedudukan 4 / 26 1[A], 4[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Teruskan Usaha. Menunjukkan peningkatan. Jangan leka dibuai .. kejayaan ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Shamrizal Sangkala : 6 Intan Markah 35 13 30 25 32 63 Gred D E D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB006244

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral / Islam 52 C Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 54 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 20 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E] Pencapaian : Gagal dalam semua mata pelajaran teras. Perlu lipat gandakan .. usaha dengan mengulangkaji pelajaran secara berterusan. ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Siti Nursa'adah bt Julubin : 6 Intan Markah 83 93 78 91 92 90 Gred A A B A A A Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB163241

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral / Islam 84 A Kajian Tempatan 84 A Pendidikan Seni Visual 53 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Lulus Kedudukan 1 / 26 4[A], 1[B], 0[C] ,0[D] ,0[E] Pencapaian : Menghampiri kecemerlangan. Usaha Lagi anda pasti mencapai .. kejayaan. Jangan leka dibuai kejayaan ( JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Sulnin Niflik : 6 Intan Markah 48 17 26 30 28 73 Gred C E D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB132637

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 50 C Kajian Tempatan 40 C Pendidikan Seni Visual 50 C Pendidikan Jasmani 78 B Keputusan Gagal Kedudukan 18 / 26 0[A], 0[B], 1[C] ,3[D] ,1[E] Pencapaian : Lipat gandakan usaha. Beri tumpuan kepada subjek yang lemah. .. Kurang hadir ke sekolah menjadi penyumbang kegagalan. ( JEMSAN SAKUNDING ) Peranan keluarga diperlukan untuk membantu murid ini. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Venses Louse Nipot : 6 Intan Markah 43 35 11 20 16 TH Gred C D E D E TH Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002520

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral TH TH Kajian Tempatan TH TH Pendidikan Seni Visual TH TH Pendidikan Jasmani 76 B Keputusan Gagal Kedudukan 21 / 26 0[A], 0[B], 1[C] ,2[D] ,2[E] Pencapaian : Lipat gandakan usaha. Beri tumpuan kepada subjek yang lemah. .. Kurang hadir ke sekolah menjadi penyumbang kegagalan. ( JEMSAN SAKUNDING ) Peranan keluarga diperlukan untuk membantu murid ini. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Virolina Maika : 6 Intan Markah 35 33 19 39 32 58 Gred D D E D D C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A783680

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 40 C Kajian Tempatan 30 D Pendidikan Seni Visual 56 C Pendidikan Jasmani 84 A Keputusan Gagal Kedudukan 17 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,4[D] ,1[E] Pencapaian : Lipat gandakan usaha. Beri tumpuan kepada subjek yang lemah. .. Kurang hadir ke sekolah menjadi penyumbang kegagalan. ( JEMSAN SAKUNDING ) Peranan keluarga diperlukan untuk membantu murid ini. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Willmy Albert : 6 Intan Markah 35 13 25 24 14 55 Gred D E D D E C Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

A341329

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 40 C Kajian Tempatan 22 D Pendidikan Seni Visual 44 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 23 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,3[D] ,2[E] Pencapaian : Kerap tidak menyiapkan kerja sekolah menjadi penyumbang .. kegagalan. Peranan keluarga diperlukan untuk membantu murid ( JEMSAN SAKUNDING ) ini selepas waktu persekolahan. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: Willson Matrius : 6 Intan Markah 48 32 25 25 30 68 Gred C D D D D B Bil 7 8 9 10

No. Surat Beranak : Kehadiran :

SB002513

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan

Mata Pelajaran Markah Gred Pendidikan Moral 42 C Kajian Tempatan 52 C Pendidikan Seni Visual 50 C Pendidikan Jasmani 80 A Keputusan Gagal Kedudukan 16 / 26 0[A], 0[B], 1[C] ,4[D] ,0[E] Pencapaian : Ada potensi untuk lebih maju. Lipat gandakan usaha. Peranan .. ibu bapa untuk membantu murid ini diperlukan selepas waktu ( JEMSAN SAKUNDING ) persekolahan. Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 6 Intan

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah Gred 0 0 0 0 26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 6 Intan

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah Gred 0 0 0 0 26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 6 Intan

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah Gred 0 0 0 0 26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

SLIP KEPUTUSAN PERNILAIAN KENDALIAN SEKOLAH RENDAH SEMESTER 1 (PKSR 1/2012)

NAMA TAHUN Bil 1 2 3 4 5 6

: : 6 Intan

No. Surat Beranak : Kehadiran : Markah 0 0 Gred Bil 7 8 9 10 Mata Pelajaran Pendidikan Moral Kajian Tempatan Pendidikan Seni Visual Pendidikan Jasmani Keputusan Kedudukan Pencapaian

Mata Pelajaran Bahasa Malaysia (Kefahaman) Bahasa Malaysia (Penulisan) Bahasa Inggeris Matematik Sains Kemahiran Hidup Ulasan :

Markah Gred 0 0 0 0 26 / 26 0[A], 0[B], 0[C] ,0[D] ,0[E]

.. JEMSAN SAKUNDING ) Guru Kelas Tahun 6 Intan

KEPUTUSAN PKSR 1 TAHUN 2012 TAHUN 6 INTAN


B. Malaysia

Subjek UPSR

Keseluruhan

Section A

Section B

Paper 1

Paper 2

Paper 1

Paper 2

Bil

Nama

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Gred

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

Mkh

No. Surat Beranak/ Mykid

Jumlah

Pemahaman

Penulisan

Status

Gred Purata Calon

Peratusan (%)

Subjek UPSR

B.Inggeris

Matematik

Sains

K.Hidup

P.Moral/ P.Islam

Kajian Tempatan

P.Seni Visual

P.J.K.

Kedudukan Mengikut

Gred

Pencapaian

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Aeron Dimo Azreen Ezriana Julis Cerolinechryscilla Mor Dickson Vincent Echlinah Philip Elyani John Eloyena Jasmi Hasliah Erwin Helnah Ginal Jelikmus Philipmus Kartika Toibon Kasliani Jalius Marjianah Jonis Norfaezah bt Laidin Norjianah Aim Nurianah Porisen Pendi Salim Rafi Riko Stewart Shaflyn Laiwin Shamrizal Sangkala Siti Nursa'adah bt Julubin Sulnin Niflik Venses Louse Nipot Virolina Maika Willmy Albert Willson Matrius

A342155 A783599 SB002504 SB412599 A335332 A783646 A341752 SB017107 A783666 A783554 A783637 A783665 A783581 A780576 A783566 SB002505 SB002507 A772935 A783657 SB006244 SB163241 SB132637 SB002520 A783680 A341329 SB002513

50 50 80 TH 65 23 60 48 53 55 68 68 68 80 85 35 33 50 73 35 83 48 43 35 35 48

C C A TH B D B C C C B B B A A D D C B D A C C D D C

40 13 85 TH 82 2 36 42 73 42 62 80 75 82 88 10 1 30 85 13 93 17 35 33 13 32

C E A TH A E D C B C B A B A A E E D A E A E D D E D

13 12 30 TH 25 16 18 9 21 17 24 23 20 32 30 6 9 19 31 14 35 13 9 11 17 9

8 8 20 TH 21 3 12 10 13 10 8 13 14 18 22 4 4 7 21 10 27 8 4 3 11

26 25 63 TH 58 24 38 24 43 34 40 45 43 63 65 13 16 33 65 30 78 26 11 19 25 25

D D B TH C D D D C D C C C B B E E D B D B D E E D D

11 22 34 TH 12 8 14 16 11 17 17 15 12 17 31 19 7 13 22 14 30 15 14 25 12 13

7 8 38 TH 25 0 6 13 15 18 26 14 22 23 36 9 0 14 35 9 38 11 1 13 9 9

20 27 93 TH 56 4 20 34 36 45 61 36 50 55 88 28 4 35 78 25 91 30 20 39 24 25

D D A TH C E D D D C B D C C A D E D B D A D D D D D

17 10 25 TH 18 9 8 16 13 15 15 13 12 14 25 19 8 16 18 12 28 14 8 14 7 13

2 4 18 TH 16 0 0 2 5 9 14 16 9 9 18 0 0 2 15 4 18 0 0 2 0 2

38 28 86 TH 68 18 16 36 36 48 58 58 42 46 86 38 16 36 66 32 92 28 16 32 14 30

D D A TH B E E D D C C C C C A D E D B D A D E D E D

70 55 93 TH 68 17 63 55 60 60 55 68 58 65 85 50 40 70 85 63 90 73 TH 58 55 68

B C A TH B E B C B B C B C B A C C B A B A B TH C C B

56 42 88 TH 92 40 42 80 72 52 76 82 58 92 94 40 40 56 92 52 84 50 TH 40 40 42

C C A TH A C C A B C B A C A A C C C A C A C TH C C C

52 44 82 TH 60 18 32 48 50 40 48 40 44 68 74 24 6 28 64 40 84 40 TH 30 22 52

C C A TH B E D C C C C C C B B D E D B C A C TH D D C

85 58 82 TH 58 48 48 44 40 64 58 51 52 48 82 58 46 50 58 54 53 50 TH 56 44 50

A C A TH C C C C C B C C C C A C C C C C C C TH C C C

82 84 90 84 70 76 75 77 82 78 80 75 80 90 70 75 76 82 80 80 78 76 84 80 80 -

A A A A B B B B A B A B A A B B B A A A B B A A A %
96.2 ### 0.00

519 174 51.88 426 143 42.60 842 407 84.15 0 264 0 71 0.00 26.38 691 329 69.05 431 170 43.05 486 184 48.58 539 240 53.90 521 223 52.13 604 289 60.35 608 287 60.75 565 278 56.45 678 325 67.80 837 412 83.65 365 123 36.50 277 70 27.68 463 183 46.30 748 367 74.80 424 135 42.40 828 437 82.75 440 149 43.98 201 125 20.13 425 157 42.53 352 111 35.20 452 160 45.15 0 0 0 0 0 0 0 0 0.00 0.00 0.00 0.00

12 18 1 26 5 24 17 13 10 11 8 7 9 6 2 21 23 14 4 20 3 16 25 19 22 15 26 26 26 26

14 19 3 26 5 24 15 12 10 11 7 8 9 6 2 22 25 13 4 20 1 18 21 17 23 16 26 26 26 26

Gagal Gagal Lulus Lulus Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Lulus Gagal Lulus Lulus Lulus Gagal Gagal Gagal Lulus Gagal Lulus Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal

C C A B D C C C C B B C B A D D C B C A C D C D C

3.60 4.00 1.20 2.20 4.60 3.80 3.60 3.20 3.20 2.40 2.60 2.60 2.00 1.20 4.40 4.80 3.80 1.80 4.20 1.20 4.00 4.20 4.20 4.40 3.80

0[A] 0[B] 2 [C] 3[D] 0[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 4[A] 1[B] 0 [C] 0[D] 0[E] TIDAK HADIR 1[A] 2[B] 2 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 2[D] 3[E] 0[A] 1[B] 0 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 2 [C] 3[D] 0[E] 0[A] 1[B] 2 [C] 2[D] 0[E] 0[A] 0[B] 4 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 3[B] 2 [C] 0[D] 0[E] 1[A] 1[B] 2 [C] 1[D] 0[E] 0[A] 2[B] 3 [C] 0[D] 0[E] 2[A] 1[B] 2 [C] 0[D] 0[E] 4[A] 1[B] 0 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 1[D] 4[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 4[D] 0[E] 1[A] 4[B] 0 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 4[A] 1[B] 0 [C] 0[D] 0[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 3[D] 1[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 2[D] 2[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 4[D] 1[E] 0[A] 0[B] 0 [C] 3[D] 2[E] 0[A] 0[B] 1 [C] 4[D] 0[E]

26

% 25 13 12 7 3 3 5 7 1
96.2 52.0 48.0 28.0 12.00 12.00 20.0 28.0 3.8

% 25 10 15 0 5 5 11 4 1
96.2 40.0 60.0 0.00 20.0 20.0 44.0 16.0 3.85

% 25 9 16 3 2 4 14 2 1
96.2 36.0 64.0 12.00 8.00 16.00 56.0 8.0 3.85

% 25 10 15 3 2 5 10 5 1
96.2 40.0 60.0 12.00 8.00 20.0 40.0 20.0 3.85

% 24 23 1 4 11 8 0 1 2
92.3 95.8 4.2 16.7 45.8 33.3 0.0 4.2 7.7

% 24 0 8 2 14 0 0 2
92.3 24 24 100.0 17 0.0 33.3 8.3 58.3 0.0 0.0 7.7

%
92.3 ## ## 8.3 ## ## ## 8.3 7.69

% 24 24 0 3 1 0 0 2
### ### 0.00 12.50 4.17 0.00 0.00 7.69

Bilangan Hadir Bilangan Lulus Bilangan Gagal Bilangan Mendapat A Bilangan Mendapat B Bilangan Mendapat C Bilangan Mendapat D Bilangan Mendapat E Bilangan Tidak Hadir
Gred Purata M. P

25 19 6 4 6 9 6 0 1

96.2

25 25 0

Analisa Keseluruhan
Item Lulus Gagal Kehadiran Bil 8 17 25 % 32.00 68.00 96.15

76.0 24.0 16.00 24.0 36.0 24.0 0.00 3.85

7 2 4 11 5 2 2

14 56.00 11 44.00 0 0 0 1
0.00 0.00 0.00 3.8

20 83.33

Gred Purata Kelas

2.68

3.08

3.56

3.40

3.48

2.29

2.25

3.04

2.71

1.44

3.24

Nama Guru Kelas

JEMSAN SAKUNDING

TH 0 19.5 39.5 59.5 79.5 -

TH E D C B A -

TH GAGAL GAGAL LULUS BAIK CEMERLANG DITIADAKAN

1.00 1.90 2.00 2.50 3.00 3.50 4.00

Prestasi 100% Cemerlang Dalam Semua Subjek Prestasi masih di tahap cemerlang Prestasi amat mengalakkan di beberapa Subjek Prestasi Baik Prestasi Kurang Memuaskan Prestasi Tidak Memuaskan Gagal 100%

Mengekalkan Prestasi Menumpukan kepada subjek yang gagal dikuasai sepenuhnya oleh m Membuat penumpuan khusus kepada subjek yang lemah Menumpukan kepada murid yang lemah dan subjek yang tidak dikua Meningkatkan keberkesanan p n p dan meningkatkan prestasi murid Perlu kajian semula tentang strategi p n p Pengantian semua guru dan pemantauan berterusan oleh pihak berw

ng gagal dikuasai sepenuhnya oleh murid pada subjek yang lemah g lemah dan subjek yang tidak dikuasai oleh murid p dan meningkatkan prestasi murid yang lemah

mantauan berterusan oleh pihak berwajib

ANALISIS KEPUTUSAN PKSR 1/2012


A. Bahasa Melayu ( Kefahaman ) Bil Tahun Bil.Hadir 1 2 3 4 3 4 5 6 21 17 11 25 Bil. Mendapat Gred A 0 0 0 4 % 0.00 0.00 0.00 16.00 B 2 1 0 6 % 9.52 5.88 0.00 24.00 C 6 7 6 9 Bil. Lulus % A+B+C % 28.57 8 38.10 41.18 8 47.06 54.55 6 54.55 36.00 19 76.00 D 13 7 4 6 Bil. Mendapat Gred % 61.90 41.18 36.36 24.00 E 0 2 1 0 % 0.00 11.76 9.09 0.00 Jum. Gagal D+E 13 9 5 6 % 61.90 52.94 45.45 24.00 GPMP 3.52 3.59 3.55 2.68

B. Bahasa Melayu ( Penulisan ) Bil. Mendapat Gred A 0 0 0 7 % 0.00 0.00 0.00 28.00 B 2 0 2 3 % 9.52 0.00 18.18 12.00 C 8 0 3 3 Bil. Lulus % A+B+C % 38.10 10 47.62 0.00 0 0.00 27.27 5 45.45 12.00 13 52.00 D 7 2 0 5 Bil. Mendapat Gred % 33.33 11.76 0.00 20 E 4 15 6 7 % 19.05 88.24 54.55 28.00 Jum. Gagal D+E 11 17 6 12 % 52.38 100.00 54.55 48.00

Bil Tahun Bil.Hadir 1 2 3 4 3 4 5 6 21 17 11 25

GPMP 3.62 4.88 3.91 3.08

C. Bahasa Inggeris Bil Tahun Bil.Hadir 1 2 3 4 3 4 5 6 21 17 11 25 Bil. Mendapat Gred A 0 0 0 0 % 0.00 0.00 0.00 0.00 B 3 0 0 5 % 14.29 0.00 0.00 20.00 C 4 4 1 5 Bil. Lulus % A+B+C % 19.05 7 33.33 23.53 4 23.53 9.09 1 9.09 20.00 10 40.00 D 9 12 7 11 Bil. Mendapat Gred % 42.86 70.59 63.64 44.00 E 5 1 3 4 % 23.81 5.88 27.27 16.00 Jum. Gagal D+E 14 13 10 15 % 66.67 76.47 90.91 60.00 GPMP 3.76 3.82 4.18 3.56

D. Matematik Bil Tahun Bil.Hadir Bil. Mendapat Gred A % B % C % Bil. Lulus A+B+C % D Bil. Mendapat Gred % E % Jum. Gagal D+E % GPMP

1 2 3 4 E. Sains

3 4 5 6

21 17 11 25

0 0 0 3

0.00 0.00 0.00 12.00

1 3 3 2

4.76 17.65 27.27 8.00

1 1 2 4

4.76 5.88 18.18 16.00

2 4 5 9

9.52 23.53 45.45 36.00

8 6 6 14

38.10 35.29 54.55 56.00

11 7 0 2

52.38 41.18 0.00 8.00

19 13 6 16

90.48 76.47 54.55 64.00

4.38 4.00 3.27 3.40

Bil Tahun Bil.Hadir 1 2 3 4 3 4 5 6 21 17 11 25

Bil. Mendapat Gred A 0 3 0 3 % 0.00 17.65 0.00 12.00 B 0 0 0 2 % 0.00 0.00 0.00 8.00 C 6 1 2 5

Bil. Lulus % A+B+C % 28.57 6 28.57 5.88 4 23.53 18.18 2 18.18 20.00 10 40.00 D 9 13 5 10

Bil. Mendapat Gred % 42.86 76.47 45.45 40.00 E 6 3 4 5 % 28.57 17.65 36.36 20.00

Jum. Gagal D+E 15 16 9 15 % 71.43 94.12 81.82 60.00

GPMP 4.00 4.29 4.18 3.48

Gred Purata Sekolah Peperiksaan Pertengahan Tahun

Tahun 3 4 5 6

Gred Purata Mata Pelajaran (GPMP) Subjek Teras BMK 3.52 3.59 3.55 2.68 BMP 3.62 4.88 3.91 3.08 BI 3.76 3.82 4.18 3.56 M3 4.38 4.00 3.27 3.40 SC 4.00 4.29 4.18 3.48

Gred Purata Kelas 4.82 4.12 3.82 3.24

Ranking (Kedudukan) 4 3 2 1

Gred Purata Sekolah (GPS)

4.00

Keputusan : Tindakan :

Prestasi Tidak Memuaskan Perlu kajian semula tentang strategi p n p

SEKOLAH

PEJABAT PELAJARAN DAERAH TONGOD (TELUPID) UNIT PENGURUSAN AKADEMIK PETI SURAT 08 89300 TELUPID, SABAH Tel/ Fax : 089 - 521728 Web : http://ppdtd.com/
KPI MATA PELAJARAN SEKOLAH RENDAH DAERAH SEMESTER 1 2012

SEKOLAH PPD

: :

A : PENCAPAIAN SEMESTER 1 - TAHUN 6 / 2012

% PENCAPAIAN DAN BILANGAN SKOR MATA PELAJARAN KPI SEKOLAH PENCAPAIAN KPI SEKOLAH PENCAPAIAN KPI SEKOLAH PENCAPAIAN KPI SEKOLAH PENCAPAIAN KPI SEKOLAH PENCAPAIAN Bil. Calon 26 25 26 25 26 25 26 25 26 25 A 19.23 16.00 23.08 28.00 0.00 0.00 11.54 12.00 7.69 12.00 BIL SKOR 5 4 6 7 0 0 3 3 2 3 B 38.46 24.00 23.08 12.00 11.54 20.00 19.23 8.00 30.77 8.00 BIL SKOR 10 6 6 3 3 5 5 2 8 2 C 26.92 36.00 30.77 12.00 19.23 20.00 34.62 16.00 26.92 20.00 BIL SKOR 7 9 8 3 5 5 9 4 7 5

PERATUS LULUS 84.62 76.00 76.92 52.00 30.77 40.00 65.38 36.00 65.38 40.00

BM KEFAHAMAN

BM PENULISAN

BAHASA INGGERIS

MATEMATIK

SAINS

"KE ARAH PELAKSANAAN MS ISO 9001:2008"

ANALISIS PKSR 1/2012


SK KIANDONGO, TONGOD (TELUPID)
DISEDIAKAN OLEH MOHD RASHDAN HAFIZ BIN ABD RASHID