Você está na página 1de 1

AKTIVITI Hari ini aku berbuka puasa di Heritage Hotel, IPOH dengan keluarga saja.

Berikut adalah gambar, malas nak type. KENAKALAN AKU Duhai tarikh 27 Ogos 2011, hari yang aku rasa macam drug addict, aku tak dapat nak kawal nafsu nak makan. Mata aku berair, tak masuk lidah kulum tahan air liur. Nampak sos kacang panggang dengan roti dengan buttercup dengan pembako roti, pergh ! Kecut ! Tak buang masa, aku call ibu cakap aku uzur, ibu percaya, so aku terus makan. So, hari ini, dan hari terakhir puasa, aku tak puasa. Direct 3 hari. Kalau nak buat jahat, buatlah sampai ke pangkal dahi, ye dokk ? Kasi ekstrem siket. Dah aku dah pasang niat macam tu . Apatah daya ? Huhu .

Hari ini aku pergi blogger terkenal lah, brother Joe Grimjow, kat sidebar ada blog Terfaktab. So bukak blog tuh, dah lama tak bukak, aku pergi log in post dia. Tajuk Tips Cinta Lahanat #3 ( Cara Memancing Lelaki Kuat Pancing). Then, yang buat aku terkejut, my baby Natasha Noty punya gambar dia yangg pernah aku tau, (dia ada kat sidebar blog aku), gambar dia kat blog terfaktab ini, gambar dia baju kelabu, rambut hitam, pandang tepi. Ni hah : Tapi di facebook Natasha, memang dah tak de picture nih sudah. Tapi yang buat aku terkejut beruk is , ada orang lain punya facebook akaun yang letak gambar dia as picture dalam album prof pic. Like what the fuck is fucking going on in here ? So, aku keliru, ni gambar Natasha ke or artis lain or gambar curi ? Tapi, hari tuh, aku webbie dengan Natasha okay je, badan dia putih( termasuk yang 18 sx tuh ) like same as her picture, aku tao dia cantik. Oh aku keliru . Sial betul lah manusia sekarang. Aku pun pernah kena, zaman myspace. Malu gila dulu. Aku macam heran pun ada dengan orang zaman sekarang, entah betul ke tak ?

p/s: Kepada you, i tak tahu nak cakap apa. I tak de lah special pun tapi why u nak dekat i . I nih tak pandai nak jaga orang pun. So, bila u expect lebih-lebih, macam entahlah. Worthless pun ada bila i cuba bagi harapan pada you. Herm, i tak boleh rungkai lebih since i ini tak suka cakap lebih. Hmm .