Você está na página 1de 28

1.

Differentieer de volgende functie:


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
2.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


___________________________________________________
3.
Differentieer de volgende functie:

( )

a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
4.

Differentieer de volgende functie:


( )
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________
5.
Differentieer de volgende functie:
( )
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________
6.
Differentieer de volgende functie: ( )
a)
b)
c)

-12

d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
7.

Differentieer de volgende functie:


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
9.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
10.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

11.
Differentieer de volgende functie:
a)
b) (

c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

12.
Differentieer de volgende functie:
a)

b)

c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
13.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________

14.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

15.
Differentieer de volgende functie:
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________

16.

Differentieer de volgende functie:


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________

17.
Differentieer de volgende functie:

a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________

18.
Bereken de afgeleide van ( )
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
8.
Bereken de afgeleide van ( )

a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
19.
Bereken de afgeleide van
a)

b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
20.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
51.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
21.
Bereken de afgeleide van

a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
22.

Bereken de afgeleide van


a)
b)c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
23.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
24.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

25.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)

d) (

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________
26.
Bereken de afgeleide van
a)

b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
27.

Bereken de afgeleide van

a) (

b) (

c) (

d) (

)
(

)
)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________

28.
Bereken de afgeleide van
a)
b)

c) (
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
29.

Bereken de afgeleide van


a) (

b) (

) (

c)

) (

)
)

d) 5(

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________
30.
Bereken de afgeleide van
a) (
b)

)
(

c) (
d)

)
(

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
31.
Bereken de afgeleide van ( )

a)

b)

c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
32.
Bereken de afgeleide van ( )

a)

b)

c)

d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


33.
Bereken de afgeleide van ( )

a)

b)
c)

d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
34.
Bereken de afgeleide van ( )

a)

b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
35.
Bereken de afgeleide van

a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
36.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: c


____________________________________________________
37.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


___________________________________________________________
38.
Bereken de afgeleide van
a) (

b)

c)

d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________
39.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
40.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

41.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
42.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________

43.

Bereken de afgeleide van


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
44.
Bereken de afgeleide van
a) 0
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

45.
Bereken de afgeleide van
a) 0
b) -4
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

46.
Bereken de afgeleide van
a)

b)
c)

d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________
47.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: B


____________________________________________________
48.

Bereken de afgeleide van


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: A


____________________________________________________

49.
Bereken de afgeleide van
a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: C


____________________________________________________

50.

Bereken de afgeleide van


a)
b)
c)
d)

GOEDE ANTWOORD IS: D


____________________________________________________
____________________________________________________

1.
Bereken de onbepaalde integraal

2.
Bereken de onbepaalde integraal
(

3.
Bereken de onbepaalde integraal
)
(

4.
Bereken de onbepaalde integraal

5.
Bereken de onbepaalde integraal

6.
Bereken de onbepaalde integraal

7.
Bereken de onbepaalde integraal

8.
Bereken de onbepaalde integraal

9.
Bereken de onbepaalde integraal
(
(

)
)

10.
Bereken de onbepaalde integraal

11.
Bereken de onbepaalde integraal

12.
Bereken de onbepaalde integraal

13.
Bereken de onbepaalde integraal
(

14.
Bereken de onbepaalde integraal
(

15.
Bereken de onbepaalde integraal

16.
Bereken de onbepaalde integraal

17.
Bereken de onbepaalde integraal

18.
Bereken de onbepaalde integraal

19.
Bereken de onbepaalde integraal
(

20.
Bereken de onbepaalde integraal
(

21.
Bereken de onbepaalde integraal

22.
Bereken de onbepaalde integraal

A:

23.
Bereken de onbepaalde integraal

24.
Bereken de onbepaalde integraal
(

25.
Bereken de onbepaalde integraal

26.
Bereken de onbepaalde integraal
(

27.
Bereken de onbepaalde integraal
(

28.
Bereken de onbepaalde integraal

29.
Bereken de onbepaalde integraal

30.
Bereken de onbepaalde integraal

31.
Bereken de onbepaalde integraal

32.
Bereken de onbepaalde integraal

33.
Bereken de onbepaalde integraal

34.
Bereken de onbepaalde integraal

35.
Bereken de onbepaalde integraal

36.
Bereken de volgende integraal

37.
Bereken de volgende integraal

38.
Bereken de volgende integraal
(

39.
Bereken de volgende integraal

40.
Bereken de volgende integraal

41.
Bereken de volgende integraal

42.
Bereken de volgende integraal

43.
Bereken de volgende integraal

44.
Bereken de volgende integraal

45.
Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafiek van de functie en de x-as.

46
Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafiek van de functie en de x-as.

47.
Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafieken van de functies en .

48.
Bereken de oppervlakte van het gebied, begrensd door de grafiek van de functie , de x-as en de verticale
rechten met vergelijking x=1 en x=3.
49.
Bereken de oppervlakte van het gebied ingesloten door de grafieken van de functies ( )
( )
.

en

50. Bereken de oppervlakte van het gebied, begrensd door de grafiek van de functie , de x-as en de
verticale rechten met vergelijking x=1 en x=3.

Bereken de volgende integraal


Bereken de volgende integralen

Bepaal de primitieve functie `F(x)` als bekend is dat:


`f(x) = -0,25text(e)^(-1/2x) + text(e)` en `F(0) = 1`

Bepaal de oppervlakte van het gebied tussen de `x`-as en de functie `g(x) = (2text(e)^x)/((text(e)^x +
1)^2)` op het interval `[0,2]`.
Voor `a > 0` is `G_a` het gebied ingesloten door de grafiek van `f` en de `x`-as op `[-a,a]`.