Você está na página 1de 9

Az ember DNS-12 rtege

A tizenkett rteg A szmok s elrendezsk nem lineris, azt jelenti, hogy a DNS rtegeinek energija a mi ltez szmainkhoz van rendelve, 1-12-ig a knnyebb rthetsg miatt, nem felsorols, vagy szmsor, semmilyen elrendezst nem kvet! A tizenkt szm egytt mkdik, ngy darab hrmas csoportban, mindegyiknek van neve!

Egyes DNS csoport 1-2-3 rteg Fldel rtegek Egyes rteg: A biolgiai rteg! A lthat 3D-s vilgban, multidimenzionlis mint az sszes tbbi, de lthat, ez az emberi genom, ketts hlix, felpti a DNS molekult! Nincs egyedl, a test vezrl antennja a tbbivel lehet egytt egsz! Advevje a velem kapcsolatos dolgoknak, elmlt leteim, emlkeim, mltbeli spiritulis tanulmnyaim, esetleges lamuriai gykereimrl enged kvetkeztetni! Az emberi test sszehangol mestere a DNS, nem pedig az agy! sszefoglals: Az egyes rteg maga a ketts spirl, a lthat kmiai folyamatokat jelkpezi. thidal szint a 3D-s s multidimenzionlis rszeket is tartalmaz! Advevknt a feladata, hogy a multidimenzionlis rtegek informciit tovbb adja a gnszerkezetnek. Kzponti szerepet jtszik minden ms mkdsben!

Kettes rteg: letfeladat A karma elhagysa 1987-ta elrhetv vlt, van vlaszts, de kvetkezmnyekkel jr, ideje felnni s felvllalni a felelssget, nincsenek tbb ldozatok, sem vletlenek, helyette viszont van ktelezettsgvllals, minden engem krlvev dologrt, ezt meg kell rtenem! Az letfeladatok szemlyesek, velnk marad a karma elengedse utn is, mlyebb, mint a karma, de attl eltr. Tanulj meg szeretni! Tanulj meg hallgatni!

Tanulj meg elfogadni! Tanuld meg szeretni nmagad! Tanuld meg kimondani a sajt igazad! Tanuld meg, hogyan ne legyl ldozat! Tanuld meg, hogy senki nem korltozhat tged! Tanuld meg megrezni sajt Mesteri mivoltodat! Tanuld meg, hogyan kell ms emberekkel lni! Tanuld meg, hogyan lehet nem msokat okolni! Tanulj meg kilpni a dualitsbl (elengedni a karmd)! Tanulj meg jobban gondoskodni magadrl, mint msokrl! Tanuld meg, hogy jogod van itt lenni, s nem bnben szlettl"! A dolgok mkdsi mdjnak Isteni tervrajza. Az ember szabadon vlaszt, Terz Anya vagy Adolf Hitler lesz! Az ember Isteni rsze a valdi, minden ms csak trkk. sszefoglals:A kettes rteg a dualits trvnynek Isteni tervrajza! A tervrajz ennek a rtegnek s az Akasha rtegnek az egyttmkdse (8. rteg)!

Hrmas rteg: Felemelkeds s Aktivci Most mesterknt gondolkozz, ne emberknt, a felemelkeds jelentse:hall nlkl tlpni a kvetkez letbe, ezt mr sokan megtettk, rvnytelentettk a karmjukat, kiegyenslyoztk a dualitst nmagukban, dolgoztak az letfeladatukon s sz szerint mss vltak. A folyamatot, amin tmentek a DNS ez a rtege irnytotta! Az aktivci azt jelenti,valamit mkd llapotba hozni ez a cselekvs rtege, a tested kmijnak aktivtora segt elrned mindazt, amit a tudatossgod, megkvetel!A DNS irnytsra vr, vagyis ez a rteg Tged aktivl, belehelyez a felemelkeds leirt meghatrozsba. sszefoglals:A hrmas rteg a felemelkeds s aktivci rtege. Soha nem vltozik s meg sem vltoztathat. Ehelyett ez vltoztatja meg a tbbi rteget s test bels mkdst, hogy segtse a spiritulis felemelkedst. Ez a cselekvs rtege, ami folyamatosan hallgatja a tudatossgunk vltozsait!

Kettes DNS Csoport Ngyes, ts, Hatos Rteg Kettes DNS csoport: Az emberi Istensg rtegek Ahogy haladunk a rtegekben szrevenni, hogy a DNS energik egyre kvantumi jellegekk (multidimenzionlis) vlnak, egyre kevsb megmagyarzhatk! A numerolgia itt is jelen

van, ngy-t-hat sszeadva hatot eredmnyez, ahogy haladunk ltni fogjuk ennek jelentsgt! Ngyes s ts rteg: Az angyali Neved Mi kvantumi llekcsoport vagyunk, amikor trs- teremtnk kihat mindenre, ami krlttnk van. A sztvlt llekcsoportok legnagyobb rsze a felettes n, amely kvantumi mdon klnl el az embertl, a bennnk lv DNS-ben helyezkedik el, nem rzkelhet a 3d-ban. A szellemi vezetk, angyalok is bennnk lteznek, ha vltoztatjuk a rezgsnket visszavonulnak, a DNS vltozik, ez az gynevezett spiritulis ugrs, jnnek az jak, tisztul a kp, az j n-nel csak mi vagyunk kpesek megbrkozni. Az talakuls, alkalmazkods alatt magnyosnak rezzk magunkat, knnyek trhetnek fel s cltalansg is lehet jelen, amikor az egyensly helyrell a vezetk visszatrnek, szinte jnak tnnek. Szletskor hasadunk tbb rszre (llekcsoport) egy rsz ott marad a ftyol tloldaln, egy bizonyos korban elkezdjk keresni a Teremtt, s megtalljuk nmagunkban. A nv az angyali nevnket tartalmazza, a Nv szemlyes llek-kristlyunkon szerepel, mindig ez volt s lesz a nevnk! A ngyes-ts csoport A fny s az er A mag kristly energia teht a fld fnye vagy az egyetlen er ami szmt, nem a fonal valsga hanem az id szvete, kezdet s vg nlkl, a mag csald vagyunk! sszefoglals: A DNS Ngyes s ts rtege A bolygn(fld) val kifejezdsnk valamint Isteni mivoltunk eszencija a ngyes s ts rteg! k ketten jelkpezik az Akasha krnika kristlyn magt a Nevet, rtelme: Mindennek az elsdleges s legfontosabb spiritulis jellemzje az letfa, ami a csald! Ennek Isteni nevei, energetikja olyan hatalmas, hogy kt rteget lel fel!

Hatos rteg: Felettes n Amikor rzed nmagadban a teremtt, akkor a felettes nt rzed, ez a kapcsolat a msik oldallal. A felettes n nem klnl el az emberi lnytl, maga a benned lv Isten, nehz ezt elhinni, megszokni, mert az Istent az ember valami msnak kpzeli, hatalmasnak, megfoghatatlannak! Ez a rteg az ima s kommunikci rtege! A felettes n energija: Isten vagyok, s rkkn rkk ltezem a Teremt energija minden emberi lnyben ltez Isteni rsz, ez az tjr Istenhez! Azrt felettes n mert magasabb rezgs, mint a 3D-s sejtszerkezet, nem feletted van, hanem a teremt frekvencijn rezeg, lthatatlan s vdett! Numerolgia szerint a Hatos egymagban ll, a kommunikci, egyensly s harmnia energija kapcsoldik hozz! A Hatos az tst kveti, ami a vltozs szma s a hetes eltt ll, az pedig a szentsget jelkpezi! A rtegek fggnek egymstl, egyttmkdnek, a hatos rteg legjobban a hrmas energijval dolgozik egytt. A Hatos s a Hrmas egyttmkdse

egy jabb Kilencest hoz ltre. A DNS energik egyttmkdse a beteljeslsre utal, az ajt nylik a felettes n-re az rmkataliztorok mkdsn keresztl! sszefoglals: A DNS rtege A felettes n Ez a rsz egy tjr ahhoz a hatalmas szakrlis rszedhez, ami levlt rlad, amikor megszlettl. Ez az n vagyok szintje, ami az Istennel val kommunikcit segti el a meditcin s imn keresztl. Ez az utols szint az Emberi- Isten rtegek csoportjban, s a multidimenzionlis hrmas rteggel mkdik egytt!

Hrmas DNS Csoport Hetes, Nyolcas s Kilences Rteg Hrmas DNS Csoport: A Lemriai Szintek Ez a hrom rteg elbeszli a teremts trtnett s mlysgeiben mutatja meg, hogy mi is van valjban a DNS-ben, ami azt azemberisg knyvtrv teszi a fldn. Hetes rteg: Els Lemriai rteg A spiritulis eszenciink a csillagokbl szrmaznak, ezt a magot a Plejdokbeli (Kb. 100.000 ve) emberektl kaptuk, a megtermkenyts tbb ezer vet vett ignybe, akkor kaptuk, meg amikor mr olyan fejlettsgi szintet rtnk el, hogy be tudtuk fogadni. Egyetlen emberi faj maradt fenn, kifejldtt a spiritulis tudatossg gy vlt a flda szabad vlaszts egyetlen bolygjv! A fld az egyetlen olyan bolyg, amelyen egy spiritulis lny szabadon eldntheti, hogy befogadja vagy elutastja a bels teremtt. Ez az egyetlen bolyg, amely szablyozhatja Gaia energijnak rezgst, vagyis a fld rezgsszintjt! Tehtmegvlaszthatja, hogy milyen magasan rezegjen egy olyan rendszerben, amely vgl segt meghatrozni egy msik univerzum kezdeti rezgst, egyetlen msik bolygn sincs ilyen rendszer! Folyamatosan szletnek jabb univerzumok, az srobbans elmlet nem llja meg a helyt, az elmlet a 3D-s tudomny elfogultsgnak az elmlete, nincs kezdet s vg, dimenziugrs trtnik, folytatdik az, ami volt egy magasabb minsgben! A Plejdokbeli testvreink nem csinltak gnmanipulcit, nem alaktottk jj vagy egsztettk ki az emberi DNS-t! k a szletsi jellemzk integrlsnak folyamatn keresztl nmagukbl alaktottak lassan hibrideket. Az eredmny az spiritulis jellemzikkel rendelkez emberi lny volt! Ami addig hinyzott a fldrl (Kb. 100.000 vvel ezeltt)! Egy napon visszatrnek s tallkozni fogunk! A lemriai civilizci fejlettsge engedte befogadni a magot! A Hetes a teljessget a tkletessget jelkpezi, az Isteni energit!

sszefoglals: Hetes rteg: Els Lemriai Rteg Az els Lemriai rteg, az emberisg Kb. 100.000 vvel ezeltt kapott a Plejdbeliektl. A legfejlettebb kultra a Lemriai volt Kb. 50.000 vvel ezeltt, az 50.000 v ahhoz kellett, hogy egy j DNS tpust hozzanak ltre az emberisgen bell, a tbbi embertpus kihaljon! Ez az Isteni feltrulsnak egyik rtege, amely valjban az rtatlansg kornak a vge s a spiritulis tudatossg kezdete!

Nyolcas rteg: A Mester Akasha Krnika A msodik Lemriai rteg, az emberi DNS egyik legalapvetbb energijt kpviseli. A kettes DNS rteggel dolgozik egytt .A meghatrozs gy hangzik: Gaia energija az emberisg vonatkozsban . Vagyis ez egy fldalap jellemz, nem ltezhet az emberi lny nlkl, az emberben van a szemlyes feljegyzs mindenrl, ami valaha trtnt vele. Ltezik a teremts barlangja valdi 3D-s kivitelben, de kvantumi jellemzkkel. Ez a kristlybarlang jelkpezi az emberisget a fldn, soha senki nem fog rtallni, mert olyan helyen s mlysgben van, senki nem lphet be, mert rtalmas az emberi letre. A teremts barlangja tartalmaz egy feljegyzst minden egyes emberrl, aki valaha lt vagy lni fog a bolygn. Itt van az emberisg Akasha krnikja, minden llek rendelkezik egy kristllyal, amely minden egyes letre fel van tltve, teht minden emberi lleknek van egy kristly, ami jelkpezi az inkarncikat. A DNS teljesen szemlyes a feljegyzsek kvantumiak a tanultak elegyknt jelennek meg, ltszlag egyetlen energiban. A DNS nem fiziklisan tartalmazza az Akasha krnikt, benne csupn a knyvtrhoz vezet tjelzk vannak. A bolygn zajl vltozsok nvelik a bennnk lv tudatossgot, kezdjk felismerni bels Mesteri mivoltunkat, felfedezzk a teremtt nmagunkban. Ennek rsze az Akasha kiaknzsa az abban rejl lehetsgek. Sok mindenre alkalmazhatjuk a tanultakat, tbbek kzt felszlthatod, hogy gyzze le a fertzseket vagy lltsa helyre a teljes egszsgedet. A nyolcas szm jelentse a felelssg, praktikus dolgok ltrehozsa, a nyolcas szm a kettessel egyttmkdve tzet hoz ltre, ami az egyes, a blcsessgrl s felelssgvllalsrl szl, ami j kezdetekhez vezet, egyttesen egy kreatv energit kpviselnek, amely maga a megvalsuls, a manifesztci. A benned lv Akasha krnika az egyik legnagyszerbb eszkz, amivel valaha is dolgod lehet. sszefoglals: Nyolcas rteg- Msodik Lemriai rteg Ez a rteg a legerteljesebb spiritulis eszkzt jelkpezi, amellyel ember rendelkezik: a mag llek szemlyes Akasha krnikjt. Egy dinamikus tmutat kszlet, amely elvezet a teremts barlangjban.

Kilences Rteg: A Gygyt Rteg Ez a harmadik Lemriai rteg, a gygyt rteg, amely egy multidimenzionlis folyamatot jelkpez az emberi testben. Ez a rteg Lemriai s nem Plejdokbeli, a Lemriaiak hasznltk az emberi gygyts legfontosabb rszeknt. A kilences rteg leginkbb az egyes rteggel kpes egyttmkdni. A testtudatos gygyts a kilences rteggel val munkt jelenti. A testnek kt immunrendszer ga van az egyik a 3D-s kmia az els vdelmi vonal, a msik pedig multidimenzionlis, a kilences rteg, aktivlni a hittel, pozitv gondolkodssal s egybbel lehet, mindaddig nem tesz semmit, amg az ember vagy egy msik multidimenzionlis energia megszltja. A Lemriaiak az gynevezett Megfiatalods

Templomokban dolgoztak ezzel az energival, amelyeket mgnesessg s az emberi tudatossg segtsgvel hoztak ltre. A testednek olyan tudsa van, amelyet tisztelned s fejlesztened kell. Elj az id, amikor az emberi tudatossg egy ltszlagos sztvlst hoz ltre azok kzt, akik tllnek, s akik nem. Ez az elklnls mr zajlik. Idvel lthatv vlik az sszefggs, hogy valaki hasznlja a sejtjeivel val beszlgetst s hogy hossz, egszsges letet l, vagy sem. Az egszsg elrshez a kilences rteget minden nap meg kell szltani, csupn az akarat ltal trtnik a gygyuls, semmi sem ersebb az emberi szndknl. Az az emberi lny, aki meg tanulja ezt a gygyt rteget hasznlni s naponta beszl a sejtjeihez, meggyjtja a nvekv tudatossg lngjt. A rteg numerolgija is rdekes, a kilences a beteljeslst jelkpezi, azt a fajta beteljeslst, amikor az emberi lny kpess vlik alkalmazni a gygyt folyamatot, ha ez megtrtnik, az ember teljess vlik a tervezett mdon tud mkdni. Az egyest sszeadjuk a kilencessel tzet kapunk, a tz numerolgiailag egy, ami az j kezdetet jelenti. A kezdet s a vg az egyensly kt vglete, az emberi test alfja s omegja. sszefoglals: A kilences rteg az emberi gygyuls hinyz rsze. Ez a harmadik Lemriai rteg. Ez a rteg messze tlmutat az immunrendszer kmijn-egy olyan energia a testben amely tudja, hogy mi a baj, s kpes a sejtszerkezetet kvantumi szinten megvltoztatni, hogy az a hatalmas gygyt ert s stabilitst nyjtson. Ez a Mesterek csods gygyt energija, amely St. Germainhez s a Lila Lnghoz kapcsoldik. Alv llapotban pihen, vrva a jeleket, ez az energia teljesti be az emberi ngygyts kpessgnek s betegsg nlkli hossz letnek forgatknyvt.

Ngyes DNS Csoport Tzes, Tizenegyes s Tizenkettes Rteg Ngyes DNS Csoport: Az Isteni Rtegek Ezek a rtegek mr nem tallhatk a 3D-ban, bennk az interdimenzionlis jellemzk vannak tbbsgben. Ezek a rtegek jelkpezik azt az Isteni kanapt, amin a DNS helyet foglal, ltk szksges a tbbi rteg ltezshez. Tzes Rteg: Isteni Hit- Els Isteni Rteg Ez mr egy teljesen kvantumi rteg, a valdi kvantum-llapot jellemzivel br. A valdi kvantum llapot olyan rszecskket tartalmaz, amelyek sszefondott llapotban vannak. Ahogy elkezdesz elindulni a spiritulis ton, elkezdesz trs- teremteni, egyre inkbb eltvolodsz, a lineris lettl annl furcsbbnak tnsz msok szmra. A spiritualits fejldik, a meditcis gyakorlatokon tl kell lpni, azrt mert egy szempillants alatt tudsz energit ltrehozni. A spiritulis DNS-ed alapjaiban fejldik, lehetv tve, hogy kvantumiv tedd az leted, te magad kpes vagy a bolyg fny-rnyk egyenslyt befolysolni. Ez a Mesteri lt kezdete, elkezded a felemelkedett Mesterek energijt megnyilvntani a bolygn. Egymst kell segtennk, hogy megtalljuk a bels teremtt s Mesterr vljunk. A rteg jelentse: Isten behvsa/Isten felismerse nmagadban, a Ltezs Isteni forrsa, numerolgiailag az egyes j kezdek a jelentse.

sszefoglals: A 10-es rteg az els rteg, amely az ember Isten irnti kutatst elindtja. A szabad vlasztshoz kapcsoldik, nmagtl nem tesz semmit, ha krik, r megengedi a tanulst, csupn kegyelmet s megrtst hoz, engedi, hogy az ember sajt maga felfedez tra induljon.

Tizenegyes Rteg: A Blcs Isteni Niessg- Msodik Isten Rteg

Ez a tiszta egyttrzs s az Anya rtege. Multidimenzionlis rteg ez is, egyszerre van jelen mindenhol. Az Isteni rtegek egyike, amely semmit nem tesz krs nlkl. A tbbi rteggel sszefondott llapotban van, kvantumi jelleg s nem kezelhet klnll energiaknt. Az emberi termszet kiegyenslyozatlan eonok ta, a mostani elttnk lev vlts kezdi kialaktani a frfi-ni egyenslyt. Az emberisg trtnetben a nemek viszonya hossz id ta nincs egyenslyban, ezrt nem klnbznk ebbl a szempontbl az llatoktl. A 11-es rteg azrt ltezik, hogy segtse egyenslyba hozni az egyttrz emberi lnyt, hogy gy a blcs, Isteni niessg megmutatkozhasson mind a frfiakon, mind a nkn keresztl. Ez a Gaia beramlsa (fld) a DNS meznk igen ersen sszefondik a flddel. A DNS-nk beszl a fld kristlyrcshoz, a fld s a kztnk lv kapcsolat olyan ers, hogy egy fldrengst akr egy fnymunks meg tud lltani. A teljes DNS rteg az emberisg jvje rdekben lett ide helyezve, s ksz aktivldni, amint a tmegek blcsessge nvekedsnek indul a magasabb rezgsek kvetkeztben, a szksges az energia bennnk troldik. Olyan kultrt fogunk ltrehozni, amely ttr a nemek kzti egyenlsg tekintetben. Ez a rteg mindkt nem legjobb jellemzit tartalmazza, s azt az rzst adja, hogy mindkett vagyunk nem csak az egyik. Ez ltal majd hihetetlen tiszteletet rznk majd az irnt a nem irnt, amelynek most nem vagyunk a kpviselje. A niessg tulajdonkppen mindenkiben benn lakozik, klnbz erssggel, Karol Jozef Wjtyla korn elvesztette desanyjt, ha beteg volt vagy fjt valamije mindig az desanyjt s Mrit Jzus anyjt hvta, hallos gynl is ket hvta, akik tvezettk Isten szeretetbe. Tisztelte s szerette a nket az egyhzat nyitni szerette volna, de valaki megvtzta. desanynk van velnk a szletsnl s az elmenetelnl is segt tlpni a kszbt, gynyr, szp, tged vr, mosolyogva dvzl, ez a tallkozs az egyik legcsodlatosabb a fldn. Az Isteni niessg az egyik leghatalmasabb er a bolygn. Ez, ami azonos a szletsben s a hallban, ez az Isteni egyttrzs jelkpe.

sszefoglals: A 11-es rteg a msodik Isteni rteg, az univerzum leghatalmasabb ereje, az emberisg knyrletessgt jelkpezi, amely az anyai energiban sszegzdik. Olyan energia, ami csak akkor van jelen, ha az ember elhvja. Mg a nkben sincs jelen, ha nem hvjk el, ez mindkt nemben megjelen Isteni niessg energija. Ez az er lgytja szvet, s megnyitja mindkt nemet a jzansz megoldsai s a bks idk fel. Benned raktrozdik ugyan, m Gaia is irnytja, Egytt engeditek szabadjra, amikor a vlts sorn a leginkbb szksg van r. Nem katasztrfa fog trtnni, hanem egy j energia szletik.

Tizenkettes Rteg: Mindenhat Isten- Harmadik Isten Rteg

Ez a harmadik Isten rteg, magnak a Teremtnek az esszencija. Mi tulajdonkppen Isten? Egyszeren egy sz, amelyet az univerzum mindentt jelenlv, kvantumi, kezdet s vg nlkli teremt energijra alkalmazol. Isten benned is jelen van, m nem ott lakozik. Isten rsze van benned, teht rsze Istennek s neked is, ez tesz tged a teremts rszv, a benned lv Isten sz szerint rtend. Minden emberben, aki valaha lt s l benne lakozik a teremt tudatossg egy rsze. Termszetesen a gonosztevkben is jelen van, k ezt teljesen figyelmen kivl hagyjk, teszik azt, amit tesznek szabad akaratukbl. A j Isten senkit nem bntet s jutalmaz ezt csak az ember aggatta r, a mennyben nincsenek, hatalmi harcok nem kzd senki senkivel ott csak rend van! Az emberek nem kpesek a tudatossguk hatrain tl gondolkodni: Nem tudhatod, amit nem tudsz. El tudod kpzelni azt, hogy valaminek nincs kezdete s vge, ugye nem, a tudomny keresi az univerzum kezdett, valjban mindig is ltezett csak dimenzionlis jellemzeket vltott, amit gyakran tesz. Az idnek nincs kezdpontja, az univerzumnak sincs kiindul pontja, st NEKED sincs kezdeted! Mindig voltl s mindig is leszel. Az emberi agy ezt kptelen felfogni. A multidimenzionlis llapotban nincs hely minden egytt van, az id egy kr, az id visszahat nmagra, amit te jvnek nevezel, hat a mltra, a jv nem ismert m azt lehet tudni melyik a legvalsznbb lehetsg az idvonalon. A lehetsgek hatnak a mai tetteidre a jv gy befolysolja a mltat! A majk tisztban voltak az id kr jellegvel, a csillagok megfigyelse kzben jttek r s ms szemmel nztk ezt, olyan ezoterikus blcsessggel, amely ugyanazoknak az idhullmoknak a tudatossgra val hatst mutatja jra s jra. A vilg egy intelligens terv szerint mkdik a tudsok elismertk, hogy brmi is hozta ltre a galaxisokat, az intelligencival rendelkezett s az let rdekben cselekedett! A Teremt maga a tiszta felttel nlkli szeretet, amely mindig az let rdekben cselekszik. A ftyolnak ezen az oldaln (a te oldaladon) nincs r emberi jellemz egy kivtelvel ez a szeretet, amelyrl tudod, hogy valsgos, hiszen a fldn nagyon erteljesen jelen van. A 12-es rteg, felelsaz kpmsra kifejezsrt. Ez a rteg hordozza a benned rejl teremt kpt, ez nem azt jelenti, ha visszatrsz, a ftyol msik oldalra ott embereket tallsz, nem! A Teremt kpmst fogod ltni, egy ismers multidimenzionlis energit, aki Isten maga. Nem lesz id s hely, nem lesznek arany palotk, sem igazgyngy kapuk, ennl sokkal jobbat tallsz majd:az otthont! Az emberek ersek, hatalmas ervel brnak, 3 D-ben ltezel mgis olyan csodlatos kvantumisgot hordozol, hogy maga a kvantummezd nyolc mter szles, minden ember rendelkezik ezzel! Az igazsg az, hogy ezen a bolygn lnek az EGYETLEN olyan lnyek, akikben ott a Mindenhat Isten, s ezt a 12-es rtegnek hvjk. Az idegen lnyek ezrt nem tmadjk meg a fldet! A Teremt benned van, te mg nem tudsz rla, pedig hatalmasabb mind hinnd, s DNS mezd vilgg kiltja ltt. Hegyeket kpes mozgatni, meglltja a fldrengst, a vulkn kitrseket, s tbb szz ves lettartamot biztost. Csak mg nem hiszed el! Annak a hatrn llsz, hogy felfedezd, ami benned van, az a vlts, ami 1987-ben kezddtt, mg 36 vig fog tartani (2012-tl szmolva) egy olyan idfraktl megszletst teszi lehetv, amelyet mr eonokkal ezeltt lttak, megjsoltak, Kryon is azrt van itt! Szabadon dnthettl belpsz ebbe a folyamatba vagy sem s te megtetted. Elrkezett a bke lehetsge a fldn, a bolygn lv rendszerek fejldni fognak s elkezdik magukba foglalni a szeretet blcsessgt s az Isteni niessg egysgt. A DNS sszes rtege nmagtl

nvekedsnek indul, ami mr elkezddtt. Ha a rtegek kztt keresed a cselekvt, akkor kutass tovbb, ha viszont az Isteni letert keresed, akkor megtalltad!

sszefoglals: Ez az egyik legkvantumibb rteg, valban maga a Teremt energia a DNSedben, nincs ms feladata, mint, hogy ltezzen s megteremtse az Isteni letert az emberi lnyben. Mindig jelen van, m mint a tbbi nem mutatja magt, mg az ember arra nem hasznlja a szndkot, hogy felfedezze, micsoda er rejlik benne, s azt hogyan tudja hasznlni. Az sszes rteg kzl ez az amelyik mind a 11 msikban benne foglaltatik-ilyen az Isten szeretete: betlt mindent, ami van. Ezrt teht a 12-es rteg egy energia sszeolvads, amely Isten beolvadst jelkpezi minden lbe, klnsen az emberi lnybe.