Você está na página 1de 1

ALUN ALUN NGANJUK CORD

Am F Am
Lunga tak anti - anti kapan nggonmu bali
Dm Am E Am
Mecake endahing wengi kutha Nganjuk iki
Am F Am
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Dm Am
Apa kowe ora ngerteni
E Am
Kowe tak kangeni

Reff
E
Ning alun - alun tak goleki
Am
Terminal stasiun tak ubengi
E
Senajan setahun tak enteni
Dm Am
Tresnamu sing tak gondheli

Dm Am
Lali tenan to dhik nggonmu janji - janji ?
Dm E Am
Disekseni lampu alun - alun iki
Dm Am
Lali tenan to dhik karo aku iki ?
DM E Am
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Am F Am
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Dm Am
Apa kowe ora ngerteni
E Am
Kowe tak kangeni