Você está na página 1de 3

TEST – Business English

1. Before a company puts a new product on the market, they do a lot of ________
research.
a) market
b) launch
c) services

2. If you want to make something new, the first step is ________.


a) design a product
b) have an original idea
c) brand a product

3. If we want to attract new customers we can try to ________ discount.


a) promote
b) expand
c) offer

4. What is the ________ for the event?


a) budget
b) money
c) cost

5. After we did research we have to ________ the product on the market.


a) design
b) launch
c) brand

6. What is the meaning of the word „to purchase“?


a) to sell
b) to stop
c) to buy
7. In my opinion, it is important to promote the company ________.
a) brand
b) name
c) mark

8. The employees should try to ________ the goals that their boss set them.
a) achieve
b) gain
c) score

9. When we want to hire a new employee we often ask the ________ agency first.
a) public
b) sales
c) employment

10. My ________ is to become a store manager.


a) success
b) ambition
c) challenge

11. Please, ________ that application form.


a) fill
b) fill in
c) fill up

12. Her greatest ________ was making clients feel comfortable.


a) strength
b) challenge
c) weaknesses

13. I have ________ with a lot of customers who buy our products.
a) contract
b) control
c) contact
14. The company has not paid their ________ for six months.
a) invoices
b) bills
c) checks

15. I am looking for a new job. I need to ________ my CV.


a) increase
b) fill in
c) update

Answer key:
1.a, 2.b, 3.c, 4.a, 5.b, 6.c, 7.b, 8.a, 9.c, 10.b, 11.b, 12.a, 13.c, 14.a, 15.c